Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, iulie 4, 2020
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » VIDEO Pace, pace între… partidele din Hulubești

VIDEO Pace, pace între… partidele din Hulubești 

hulubesti

Consiliul Local Hulubești este la un pas de dizolvare. Pe masa de lucru a judecătorilor există un dosar în acest sens, așa că este doar o chestiune de timp până când magistrații vor pecetlui soarta forului legislativ. Și, uite așa, va ajunge comuna Hulubești din nou la alegeri. Anticipate de data aceasta!

Nu sunt vizați doar consilierii locali, ci și primarul Adrian Chiriță. Nu contează faptul că hulubeștenii nu au chef de un nou scrutin electoral. Dacă reprezentanții partidelor și-au propus să scoată lumea la vot, așa va fi!

De 20 de ani încoace, am observat că în politica românească se găsește totdeauna o buturugă mică și destul de tare cât să răstoarne carul mare, adică un partid nesemnificativ ajunge să facă jocurile guvernării, fie la nivel național, fie la nivel local, așa cum se întâmplă acum la Hulubești.

Omul care putea să salveze Consiliul Local de la dizolvare a venit cu un așa-numit protocol al păcii, dar în același timp nu a participat la ședințele forului legislativ și astfel nu s-a întrunit cvorumul de lucru, iar acum bate dizolvarea la ușă.

Radu Ion este mândru de isprava sa. Dovedește că ține în șah Consiliu Local Hulubești. Spune că nu este niciun război la mijloc, ci doar un nou început.

La Hulubești, războiul politic s-a întins și în plan familial. Factorul poștal Ștefan Roată, soțul unei consiliere locale și până mai ieri aprig dușman al primarului Chiriță cu care acum colaborează, a fost atacat unde-l doare mai tare. Viceprimarul Ion Cursureanu l-a reclamat la Protecția Copilului că-și maltratează băiatul de numai 7 anișori.

Vicele Cursureanu susține acuzele aduse lui Ștefan Roată, dar nu recunoaște că el este omul care i-a dus lui Roată Protecția Copilului pe cap.

Primarul Adrian Chiriță evident este de partea noului său aliat, pe care l-a câștigat după patru ani de război.

Lumea în Hulubești, nu știe ce să mai creadă. Oamenii ar fi vrut să existe înțelegere, colaborare în folosul comunității.

Când se va semna protocolul păcii de la Hulubești, nu se știe. Deocamdată, părțile se află pe terenul de luptă, iar înfruntarea e tocmai în toi.

Adaugă un Comentariu

*