Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, iunie 2, 2023
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » VIDEO: Parada de „Zilele Cetăţii Târgovişte” a scos mii de oameni din case!

VIDEO: Parada de „Zilele Cetăţii Târgovişte” a scos mii de oameni din case! 

parada targoviste 5

Municipiul Târgovişte a fost în această seară un adevărat furnicar, iar atmosfera de sărbătoare s-a simţit pe străzile centrale ale oraşului mai puternic decât în alţi ani. Mii de oameni au ales să participe la parada organizată cu prilejul „Zilelor Cetăţii” şi alte mii s-au aflat în Piaţa Tricolorului, unde au urcat pe scenă artişti şi formaţii de top: Smiley, Claudia Pavel (Cream), Ducu Bertzi, Trooper şi Hardtone.

parada targoviste 4

Ediţia de anul acesta a sărbătorii municipiului nu-l mai are în centrul atenţiei pe Vlad Ţepeş, ci pe Mihai Viteazul, întruchipat de târgovişteanul Vlad Miriţă. Mâine seară, de la ora 21:00, veţi avea ocazia să-l vedeţi pe voievodul Ţării Româneşti într-un spectacol de evocare istorică ce va fi pus în scenă de Asociaţia Culturală „Lupii Albi”, la umbra Turnului Chindia.

parada targoviste 3

PROGRAM COMPLET ZILELE CETĂŢII TÂRGOVIŞTE 2017

Mihai Viteazul şi oastea sa nu reprezintă singura surpriză a zilei de sâmbătă. De la ora 19:00, în Piaţa Tricolorului, sunteţi invitaţi să vă încântaţi sufletele cu muzică clasică. Vor sosi la Târgovişte, pentru momentul aniversar „Florin Georgescu – 40 de ani de carieră”, solişti extraordinari, prieteni ai marelui tenor dâmboviţean: Ştefan Ignat, Liviu Indricău, Maria Jinga, Alin Stoica, Yuriy Tsiple, Iordache Basalic, Cristina Dan şi alţii.

VIDEO

parada targoviste 2 parada targoviste 1

Adaugă un Comentariu

*