Știri, Muntenia-Sud, România|luni, august 26, 2019
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Prahova » VIDEO: Poliţiştii prahoveni au prins încă doi bulgari care ne copiau datele de pe cardurile bancare!

VIDEO: Poliţiştii prahoveni au prins încă doi bulgari care ne copiau datele de pe cardurile bancare! 

bulgari carduri 1

Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Ploieşti şi procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Ploiești au depistat doi cetățeni bulgari, care intenţionau să instaleze dispozitive de skimming pe un terminal A.T.M. din municipiului Ploiești.

În urma controalelor corporale efectuate, asupra celor doi bărbați, de 25 și 26 de ani, au fost descoperite dispozitive destinate filmării codului PIN și copierii datelor de pe carduri bancare. De asemenea, bănuiții aveau asupra lor mai multe carduri bancare, sume de bani, telefoane mobile, acte de identitate și documente, care au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

bulgari carduri 2

Tribunalul Prahova a emis pe numele celor doi mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de operaţiuni ilegale cu dispozitive sau programe informatice şi deţinerea de instrumente în vederea falsificării de valori.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii activități infracționale.

VIDEO

Adaugă un Comentariu

*