Știri, Muntenia-Sud, România|marți, decembrie 1, 2020
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » VIDEO: Primăria Târgovişte a finalizat parcarea de lângă Liceul IH Rădulescu, în Micro VI

VIDEO: Primăria Târgovişte a finalizat parcarea de lângă Liceul IH Rădulescu, în Micro VI 

parcare micro VI - 1

Primarul interimar al municipiului Târgovişte, Cristian Stan, şi viceprimarul Cosmin Bozieru au anunţat, astăzi, în cadrul unei conferinţe de presă la faţa locului, că s-au finalizat lucrările de amenajare a parcării din spatele blocurilor 72 şi 73, situate pe Bulevardul Unirii, lângă Liceul Ion Heliade Rădulescu, perimetru care nu a fost prins, se pare dintr-o greşeală de proiectare, în programul integrat de dezvoltare urbană care se drulează în Micro VI. Prin urmare, investiţia nu a fost suportată din fonduri europene nerambursabile, ci din taxele şi impozitele locale.

parcare micro VI - 4

Potrivit edilului Cristian Stan, în locul celor 60 de garaje care existau în zonă, au apărut 130 de locuri de parcare. De asemenea, a fost construit un teren de sport, s-au amenajat spaţii verzi şi trotuare, iar în primăvară va fi construit şi un loc de joacă pentru copii. Totodată, s-au montat bănci şi coşuri de gunoi şi a fost modernizat integral sistemul de iluminat public. Proiectul a costat 1 milion de lei şi a fost executat, în proporţie de 80% prin Municipal Construct, societate cu acţionar majoritar Consiliul Local Târgovişte.

VIDEO

Programul de modernizare a parcărilor din municipiul Târgovişte va continua în primăvară. Parcarea din spatele blocurilor 72 şi 73 de pe Bulevardul Unirii este a treia realizată anul acesta şi cea mai mare ca dimensiune. Primarul Cristian Stan spune că, săptămâna viitoare, vor fi definitivate şi lucrările începute pe strada Avram Iancu, din Micro IX, acolo unde, de asemenea, au fost dărâmate mai multe garaje pentru a se amenaja o parcare civilizată.

Se lucrează şi în Micro IX

Se lucrează şi în Micro IX

parcare micro VI - 3

În spatele blocurilor 72 şi 73 din Micro VI, a fost construit şi un teren de sport

parcare micro VI - 2

Administraţia locală intenţionează să concesionaze parcarea din spatele blocurilor 72 şi 73 din Micro VI vcătre locatarii din zonă

Adaugă un Comentariu

*