Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, februarie 28, 2020
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » VIDEO Războiul de… două mandate de la Hulubești!

VIDEO Războiul de… două mandate de la Hulubești! 

primaria hulubești

La Hulubești, scandalurile par să nu se mai încheie. Un nou mandat pentru primarul Adrian Chiriță, alt necaz. Parcă și mai mare! Totul pleacă de la neînțelegerile politice. Vorba aceia, cum este să se înțeleagă un primar pdl-ist cu un vice pesedist, cu care, de-a lungul timpului, s-a aflat mereu în bătălie.

Mai nou, aflăm că, din cauza acestor lupte, consiliul local Hulubesti nu funcționează, fiind la un pas de dizolvare. Și lucrurile nu se opresc aici. Opozanții lui Chiriță vor să pornească chiar și un referendum pentru demiterea primarului.

Norocul primarului Chiriță a venit de unde nu se aștepta. De la PNL și de la factorul poștal, Ștefan Roată, până mai ieri dușman de moarte al edilului de la Hulubești. În final, văzând cât de hăituit este primarul, Roată s-a decis să treacă de partea lui și să lupte contra vicelui Cursureanu. Roată de Hulubești vrea dreptate.

La Hulubești, acuzele curg gârlă și din toate părțile. Primarul Chiriță l-ar vrea pe Cursureanu acasă, nu în coastele lui, la Primărie. Zice el, are și motive pentru înlăturarea vicelui pesedist.

Vicele Ion Cursureanu, evident dezaprobă toate acuzatiile. In opinia sa, nu este vorba decât de fabulațiile primarului și ale lui Roată.

Fiecare combatant spune că vrea binele comunei și al oamenilor, nicidecum război…

Adaugă un Comentariu

*