Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, octombrie 31, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » VIDEO: Recital extraordinar al pianiştilor de aur, pregătiţi de profesoara Andreea Andrei

VIDEO: Recital extraordinar al pianiştilor de aur, pregătiţi de profesoara Andreea Andrei 

concert pianisti andreea andrei 2

Emoţii, talent, dăruire şi muzică de calitate… Vineri, 16 iunie 2017, timp de două ore, târgoviştenii s-au putut bucura de un recital extraordinar oferit de elevii profesoarei de pian Andreea Andrei de la Centrul Judeţean de Cultură Dâmboviţa, concert organizat în parcul din curtea Muzeului Scriitorilor Dâmboviţeni. A fost un fel de „examen de sfârşit de an”, pe care cei 39 de copii, cu vârste începând de la 4 ani, l-au trecut cu brio.

concert pianisti andreea andrei 4

În ultimele două luni, opt dintre elevii profesoarei Andreea Andrei – Dobre Adelina, Stoicescu Andra, Bozieru Razvan, Popescu Spirea Matei, Rareş Goglea, Eduard Meterez, Daria Dumitrescu şi Dore Emil Codruţ – au reprezentat cu cinste judeţul în concursurile naţionale de la Sibiu, Brăila şi Constanţa, ocupând, în cele mai multe cazuri, prima treaptă a podiumului.

concert pianisti andreea andrei 3

Cu mândrie, prof. Andreea Andrei ne-a spus că, la Constanţa spre exemplu, au existat 115 concurenţi, lupta pentru podium fiind foarte strânsă. Felicitări, copii frumoşi! Felicitări, Andreea Andrei, pentru că reuşeşti să le pui în valoare talentul!

VIDEO – SECVENŢE DIN RECITALUL SUSŢINUT VINERI, 16 IUNIE 2017

concert pianisti andreea andrei 1

Adaugă un Comentariu

*