Știri, Muntenia-Sud, România|joi, mai 6, 2021
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Prahova » VIDEO: Reţea de hoţi din societăţi comerciale, anihilată de poliţiştii din Prahova

VIDEO: Reţea de hoţi din societăţi comerciale, anihilată de poliţiştii din Prahova 

FOTO ARHIVĂ

Poliţiştii din Prahova au reţinut cinci persoane bănuite că, începând cu luna ianuarie 2017, au sustras bunuri din diferite societăţi comerciale, produse pe care fie le comercializau ulterior, fie le utilizau în interes propriu. Prejudiciul cauzat până în prezent depăşeşte 10.000 de euro. Suspecţii vor fi prezentaţi parchetului de pe lângă Judecătoria Ploieşti cu propunere de arestare preventivă. La audieri au fost aduse 9 persoane, însă patru dintre acestea au fost lăsate în libertate.

În urma percheziţiilor desfăşurate în data de 11 octombrie, cu sprijinul jandarmilor, poliţiştii au ridicat produse de igienă (șampon, balsam, săpunuri lichide și solide), produse de curățenie(detergenti, dezinfectanti, soluții de curățat geamuri, pardoseli etc), cosmetice (deodorante, antiperspirante, creme de corp), în valoare totală de aproximativ 8.000 de lei, precum și 380 de litri de motorină, 48 canistre şi unelte (bormașini cu acumulatori, șpirale special confecționate, furtunuri din cauciuc) susceptibile a fi folosite la comiterea infracțiunilor.

VIDEO

Adaugă un Comentariu

*