Știri, Muntenia-Sud, România|marți, septembrie 22, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » VIDEO: Târgoviştenii au spus #CANCELCANCER, iar Avon le-a oferit investigaţii medicale gratuite

VIDEO: Târgoviştenii au spus #CANCELCANCER, iar Avon le-a oferit investigaţii medicale gratuite 

mars roz 1

Aproximativ 700 de târgovişteni au participat în această seară la Marşul Roz #CANCELCANCER, acţiune de informare iniţiată de Avon Cosmetics România ce se va desfăşura anul acesta în 10 oraşe ale ţării, cu scopul de a convinge cât mai multe persoane să nu mai amâne vizita la medic.

În acest sens, Avon Cosmetics a oferit participanţilor la marş stickere care le asigură o investigaţie medicală gratuită la sân (ecografie sau mamografie), începând cu luna august, pentru ei sau pentru cineva drag. Tot ce trebuie să facă posesorul tichetului este să valideze codul pe site-ul www.stopcancerlasan.ro. Clinicile partenere, de stat sau private, vor fi publicate în scurt timp pe acelaşi site, a precizat Andrei-Gabriel Ioana, Sales Manager Avon Cosmetics România.

mars roz 3

„Am început Campania pentru Sănătatea Sânilor în anul 2002 şi am reuşit până acum să facem donaţii în valoare de 2,5 dolari pentru această cauză. Ceea ce echipa Avon din Târgovişte-Dâmboviţa a înţeles să facă astăzi duce spre o cauză concretă – lupta împotriva cancerului la sân”, a punctat Andrei-Gabriel Ioana. În 2014, Avon Cosmetics România a lansat platforma www.doneazacuavon.ro, tot pentru a strânge fonduri pentru dotarea cu echipamente de ultimă generaţie a centrelor oncologice din România.

VIDEO

Cancerul la sân reprezintă cea mai frecventă formă de cancer întâlnită la femei, cu o incidenţă în România de peste 6.000 de cazuri noi în fiecare an. Specialiştii atrag atenţia că un antecedent în familie ar trebui să determine o atenţie sporită. De reţinut! Dacă este depistat la timp, cancerul poate fi vindecat ca oricare boală! Prin urmare, mergeţi la medic!

În judeţul Dâmboviţa, spune dr. oncolog Elena Firoiu, la sfârşitul lunii iunie, se aflau în monitorizare activă, evidenţă şi tratament 11.560 de bolnavi de cancer. Dintre aceştia, 879 sunt pacienţi care au depistat boala anul acesta, în 87 dintre cazuri fiind vorba despre cancer de sân.

www.incomod-media.ro vă propune, în zilele următoare, articole informative care să vă ajute să vă evaluaţi riscul de cancer: manifestare, modalităţi de depistare, factori de risc şi favorizanţi etc. Pentru început, interlocutor ne va fi dr. oncolog Elena Firoiu.

mars roz 2

Adaugă un Comentariu

*