Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, noiembrie 28, 2021
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » VIDEO: Vlad Cosma rupe tăcerea! Statul de drept, transformat în stat de drepţi!

VIDEO: Vlad Cosma rupe tăcerea! Statul de drept, transformat în stat de drepţi! 

Vlad Cosma, fost deputat (Sursa foto: Digi24.ro)

Dezvăluirile fostului deputat de Prahova, Vlad Cosma, fiul expreşedintelui Consiliului Judeţean Prahova, Mircea Cosma, ne provoacă fiori! O demonstraţie care arată clar că în România nu funcţionează decât statul de drepţi, iar reprezentanţii unor autorităţi, plătiţi regeşte din banii publici, pur şi simplu ne tratează ca pe cetăţenii de pe „Planeta Maimuţelor”.

Modul cum lucrează unele organe judiciare, poliţişti şi procurori, judecători din câmpul tactic ne aminteşte de vremurile staliniste, când oricine putea deveni carne de tun în faţa aparatului represiv! Ori ne unim şi luăm poziţie împotriva acestor abuzatori care trăiesc în jurul nostru, ori vom pieri înghiţiţi de minciună, manipulare şi dosare false!

VIDEO

Procurorii ploieşteni se apără, susţinând că, înaintea difuzării acestor înregistrări, la sediul DNA din Ploieşti s-au prezentat mai multe persoane, apropiate de familia Cosma, care au avertizat că în spaţiul public urmează să fie difuzate o serie de înregistrări constând în montaje, colaje special relizate pentru compromiterea anchetatorilor. Aceste înregistrări nu ar mai fi fost difuzate, dacă procurorii ar fi renunţat la anchetele care îi vizau pe Vlad şi Mircea Cosma.

5 Răspunsuri la VIDEO: Vlad Cosma rupe tăcerea! Statul de drept, transformat în stat de drepţi!

 1. Gheorghe Vacaroiu

  ALOO
  In ce stat de drept tatal este presedinte al consiliului judetean iar fiul si fiica parlamentari?
  Koreea De Nord?

   
 2. Gheorghe Vacaroiu

  Ce este asta ?comentariul poate fi declarat dupa afisare inadecvat.Asa e democratic,tovarasi.

   
  • Incomod

   Comentariile nu sunt şterse de pe site-ul nostru decât în situaţia în care conţin injurii. Acesta este motivul pentru care trec mai întâi prin filtrul moderării.

    
 3. Gheorghe Vacaroiu

  Voi scrie pe site-ul de la Bucuresti cum opriti nedemocratic publicarea opiniilor cititorilor fideli ai ziare.com.
  Lucrati pentru psd?

   
  • Incomod

   Nu aveţi unde să reclamaţi la Bucureşti. Acesta este un site de ştiri independent, neafiliat vreunei redacţii din Bucureşti. Şi, nu, nu lucrăm pentru PSD! Nici pentru un alt partid. Încercăm să-i tratăm pe toţi în mod egal.

    

Adaugă un Comentariu

*