Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, ianuarie 25, 2020
Sunteți Aici Home » OPINII » Vinerea Mare, varianta Ghiţă!

Vinerea Mare, varianta Ghiţă! 

ion obagila 1Ce noroc pe presă! A fost prins Ghiţă! În Serbia! Hălăduia pe străzile Belgradului. Culmea! Fuse depistat tocmai acum, când se agită apele cu falsificarea alegerilor din 2009, cu întâlnirea secretă din casa lui Oprea… Prea se leagă unele lucruri.

Dar, hai, să las speculaţile! Revin la media noastră cea de toate zilele. Ce ar fi făcut astăzi marile posturi TV unde se măcăne toată ziua pe orice temă, cu ritm sau fără, dacă nu ar fi fost identificat Ghiţă? Ce ar fi dat pe sticlă? Pregătiri de Paşte. Preţul la miei, pască, ouă, legătura de pătrunjel. Coşul de sărbători. Câteva cazuri cu iz de dramă, lacrimi, sprijin umanitar. Chestii stereotipe, lucruri care se repetă an de an, papagaliceşte.
Noroc cu Sebastian Ghiţă. I-a scos din belea. De azi dimineaţă doar se turuie despre fostul magnat al informaţiei, fost membru în Comisia de Control SRI, fost deputat PSD etc. Au reuşit să încarce grila cu ceva tare, de post. Ghiţă nu e de dulce. Acum, e prea acru. Pentru mulţi!

Se forţează la greu. Se cerne şi cenuşa din sobă, doar-doar să iasă emisiunile. Cu sânge. Mi s-a luat. Manipularea asta perfidă de tip vorbim mult, ne zburlim, facem pe nemulţumiţii, ne indignăm, pentru a acoperi inactivitatea, neimplicarea factorilor de decizie, este oribilă!

S-a palavrăgit astăzi despre Ghiţă, acest Iuda al binomului, mai mult decât despre Iisus Hristos pe care o să-l cinstim duminică. Mă întreb, aşa, un pic hazliu, dacă l-ar fi prins în ziua de Paşte sau în noaptea de Înviere ar fi fost mai tare? Sigur! În locul preoţilor şi al slujbelor bisericeşti, ar fi apărut la televizor, în… sutanele lor decolorate de atâta interes, analiştii de doi lei şi corifeii de partid.

Vino, tu, Ghiţă, şi spune-ne ce ştii! Amin!

Ion Obăgilă

Adaugă un Comentariu

*