Știri, Muntenia-Sud, România|joi, aprilie 9, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » Violatorul din Parcul Central a fost băgat la zdup

Violatorul din Parcul Central a fost băgat la zdup 

Gheorghe Mihalache, din Picior de Munte, obişnuia să-şi petreacă zilele urmărind fetele în Parcul Central din Găeşti. Mai mult chiar, le ataca şi, sub ameninţarea cuţitului şi a pumnilor, le agresa sexual. Până acum a fost lăsat în libertate, fiindcă medicii au stabilit că nu ar avea discernământ.

În acelaşi mod a scăpat de rigorile legii şi după ce a atacat funcţionarii dintr-o bancă, încercând să jefuiască unitatea folosindu-se de un pistol de jucărie.

Ei bine, după ce săptămâna aceasta a agresat sexual alte două fete, Mihalache a fost băgat în sfârşit după gratii. Medicii au ajuns la concluzia că Mihalache este un bun actor, adică face pe nebunul, dar nu este lipsit de discernământ. Judecătorii găeşteni au emis pe numele acestuia mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Adriana Răceanu

Foto: Cronica Găeştiului

Răspuns la Violatorul din Parcul Central a fost băgat la zdup

  1. Andrei Nartea

    d-le ziarist, baga si tu niste INFORMATII in textul asta, poate iti ‘ese de-o stire. „A fost bagat dupa gratii” la tine inseamn ce? A fost retinut 24 de ore, arestat 29 de zile sau condamnat definitiv? Pentru care fapta a intrat? Cat sta acolo? Ce s-a intamplat cu „medicii care au descis ca nu au discernamant?” Ai un malpraxis pe mana sau doar un glitch in sistem? baga!

     

Adaugă un Comentariu

*