Știri, Muntenia-Sud, România|marți, octombrie 15, 2019
Sunteți Aici Home » OPINII » Vis urât

Vis urât 

ion obagilaDeclaraţia lui Liviu Dragnea, preşedintele PSD, considerat a fi în momentul de faţă cel mai puternic om politic din România, m-a şocat. Să spui cu seninătate că deţii informaţii cum că, până în martie-aprilie, vei fi încarcerat mi se pare penibil. De domeniul absurdului. Adică, tu, preşedinte al Camerei Deputaţilor, cel care legi şi dezlegi în guvern, care ai posibilitatea să amendezi legile cu amprentă de abuz, te temi că se pregăteşte comiterea unui nedreptăţi împotriva ta?

Înseamnă că nu mai este nimic de făcut în statul de drept, că PSD-ul şi ALDE nu au nicio putere să lupte împotriva abuzului de orice fel. Se continuă scenariul apocaliptic de pe vremea lui Victor Ponta. Şi micul Titulescu avea majoritate în Parlament, forţa guvernului şi nu a făcut nimic. S-a tot complăcut, a coabitat cu binomul aspru criticat în aceste zile.

Se vede car că a fost aşa, urmărind declaraţiile lui Sebastian Ghiţă, care, dacă sunt adevărate, ne ia cu ameţeală, cu fiori reci. Ceea ce tot dezvăluie Ghiţă, în serialul său de groază pentru democraţie, s-a petrecut şi pe când Ponta era tare în partid, în guvern şi în parlament. Vine acum Dragnea şi adaugă, pe sub mustăciara lui de Teleorman, că abuzurile s-ar putea să meargă mai departe. Mizerabile vremuri mai trăim!

Ion Obăgilă

2 Răspunsuri la Vis urât

  1. Sorin

    Si l-ati CREZUT?

     
  2. moshu49

    și noi, din tribună, nu putem face nimic să-i scurtăm așteptarea? 😉

     

Adaugă un Comentariu

*