Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, noiembrie 29, 2020
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » VIZITĂ: Ambasadorul Irlandei în România a aflat oportunităţile de investiţii ale judeţului Dâmboviţa!

VIZITĂ: Ambasadorul Irlandei în România a aflat oportunităţile de investiţii ale judeţului Dâmboviţa! 

ambasador irlanda 1

Excelența Sa Derek Feely, ambasadorul Irlandei în România, a efectuat, astăzi – 23 noiembrie 2017, o vizită de lucru în judeţul Dâmboviţa. Diplomatul a fost însoţit de Liviu Buzilă, ataşat comercial. Discuţiile au debutat la Consiliul Judeţean, ocazie cu care preşedintele Alexandru Oprea a prezentat oaspeţilor potenţialul economic, turistic şi educaţional al judeţului, punctând că autorităţile sunt deschise colaborării.

E.S. Derek Feely a precizat că, deşi companiile irlandeze sunt interesate în prezent să dezvolte, în România, afaceri în domeniul IT, se va asigura că informaţiile despre oportunităţile existente în Dâmboviţa le vor fi prezentate în scurt timp. „Există multe similitudini între economiile noastre și sunt foarte multe domeniile în care putem colabora, precum: agricultura, produse alimentare, IT, educație, turism”.

ambasador irlanda 3Programul ambasadorului Irlandei în judeţul Dâmboviţa a cuprins, de asemenea, scurte vizite la Muzeul de Istorie, gazdă a expoziției „Aurul și Argintul Antic al României”, la Ansamblul Monumental Curtea Domnească şi la Colegiul Economic „Ion Ghica”. De asemenea, Excelenţa Sa a avut o rundă de discuţii cu conducerea administrativă a municipiului Târgovişte şi cu reprezentanţii Camerei de Comerţ şi Industrie.

ambasador irlanda 2

Adaugă un Comentariu

*