Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, ianuarie 20, 2021
Sunteți Aici Home » POLITIC » VIZITĂ: Preşedintele tinerilor democraţi din SUA, întâlnire cu PSD-iştii din Dâmboviţa

VIZITĂ: Preşedintele tinerilor democraţi din SUA, întâlnire cu PSD-iştii din Dâmboviţa 

intalnire TSD americani 1

PSD Dâmboviţa a primit vizita unei delegaţii a tineretului Partidului Democrat din Statele Unite ale Americii, condusă de preşedintele Luis Elrod. Oaspeţii au fost încântaţi să vadă că seniorii din politica românească au început să se bazeze pe tineri, că îi promovează şi îi responsabilizează, implicându-i în administraţia publică locală, în problemele de guvernare.

”Alături de președintele PSD Dâmbovița – senatorul Adrian Țuțuianu, de președintele Consiliului Judeţean – Alexandru Oprea, vicepreşedintele CJ – Alin Manole şi preşedintele TSD Dâmboviţa – Liviu Vasilescu, am discutat despre planul de guvernare, măsurile luate în sprijinul tinerilor, dar și despre așteptările pe care noi, toți, le avem de la SUA, în calitate de partener. Oaspeţii noştri au fost plăcut impresionați de faptul că PSD a început, realmente, să implice oameni noi, tineri bine pregătiţi, în administrația publică locală”, ne-a declarat preşedintele executiv al Tineretului Social Democrat Dâmboviţa – Emanuel Spătaru, primarul comunei Răzvad.

intalnire TSD americaniÎntâlnirea a fost una utilă, a punctat Alexandru Oprea – secretar executiv PSD Dâmboviţa şi preşedinte al Consiliului Judeţean.

„Am discutat, transparent şi deschis, despre modul cum este percepută activitatea politică din România peste Ocean şi în care le-am comunicat foarte clar că PSD de astăzi nu este continuatorul Partidului Comunist, este un partid modern, racordat la social-democraţia europeană, este deschis cooperării trans-atlantice şi este promotorul unor relaţii privilegiate cu Statele Unite ale Americii”, a precizat Alexandru Oprea.

 

Adaugă un Comentariu

*