Știri, Muntenia-Sud, România|joi, decembrie 3, 2020
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » VIZITĂ: Vicepremierul Sevil Shhaideh se întâlneşte vineri cu primarii din Dâmboviţa!

VIZITĂ: Vicepremierul Sevil Shhaideh se întâlneşte vineri cu primarii din Dâmboviţa! 

conferinta CJD

Preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa – Alexandru Oprea şi vicepreşedinţii Claudia Gilia şi Alin Manole s-au aflat astăzi în faţa presei pentru a prezenta lista cu proiecte demarate sau care urmează să fie implementate în acest an.

Şeful judeţului, optimist, a precizat că există peste 350 de obiective de interes socio-edilitar propuse spre finanţare prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală-PNDL. Valoarea acestora depăşeşte 3.900 de miliarde de lei vechi. De asemenea, Alexandru Oprea i-a anunţat pe primari, şi prin intermediul mass-media, că, după aprobarea bugetului de stat şi publicarea în Monitorul Oficial, în termen de 30 de zile pot depune la Ministerul Dezvoltării şi Administraţiei Publice proiectele de investiţii cu finanţare pe Ordonanţa 28 (PNDL).

Totodată, edilii din Dâmboviţa sunt aşteptaţi, vineri – 17 februarie, la ora 16:00, la Consiliul Judeţean Dâmboviţa pentru a se întâlni cu Sevil Shhaideh – vicepremier şi ministru al Dezvoltării Regionale. Discuţiile se vor axa pe analiza proiectelor propuse de administraţile publice locale pentru noul PNDL. În afară de edili, la eveniment, au fost invitaţi şi parlamentarii dâmboviţeni, indiferent de formaţiunea politică pe care o reprezintă.

Adaugă un Comentariu

*