Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, iunie 7, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » VIZIUNE: „Războiul creştin Cernerea” va cuprinde tot pământul şi va dura 27 de ani!

VIZIUNE: „Războiul creştin Cernerea” va cuprinde tot pământul şi va dura 27 de ani! 

Sursa foto: inliniedreapta.ro

Vin vremuri grele pentru omenire, spune clarvăzătoarea Georgeta Florea, din Drajna de Sus, judeţul Prahova! Marile probleme vor fi create de musulmani, care vor cu orice preţ să distrugă Occidentul, să ducă planeta spre pieire. Georgeta Florea a aflat, de la îngerul de lumină cu care comunică frecvent, că Europa va fi condusă de islamişti pentru o perioadă de 7 ani. Totul începe acum, cu sutele de mii de refugiaţi care pătrund în inima Bătrânului Continent.

Clarvăzătoarea afirmă că arabii nu vor să vină în România fiindcă altul este rostul lor. Sunt chemaţi de forţe neştiute în marile oraşe europene! În maximum 15 ani, spune Georgeta Florea, în Paris, nu va mai exista decât cultul musulman. Mai susţine aceasta că antihristul şi-a făcut simţită prezenţa pe Pământ încă din decembrie anul trecut.

Tulburarea din Siria reprezintă începutul „Războiului creştin Cernerea” sau al Treilea Război Mondial. Georgeta Florea crede că această urgie militară care va cuprinde întreg globul va dura 27 de ani. Nu va scăpa de război nici ţara noastră, care, deşi este protejată de Divinitate, spune clarvăzătoarea, va trebui să fie curăţată prin foc, apă şi boală. Pentru a depăşi necazurile vom avea nevoie de credinţă adevărată în Dumnezeu.

georgeta florea ok

Marea Neagră va fi cuprinsă de flăcări…

„Evreii americani vor dori să ocupe lumea. Americanii se vor lupta, în primul rând, cu ruşii. Aceştia din urmă vor să cotropească România. Ungurii vor şi ei Ardealul. Va fi greu, dar, cu credinţă şi încredere în Dumnezeu, vom ieşi la capăt”, ne-a mărturisit Georgeta Florea.

Ne-a mai spus că Marea Neagră va fi cuprinsă de flăcări, că acolo vor exploda containere imense ce conţin reziduri radioactive. Clarvăzătoarea din Drajna de Sus îi roagă pe românii plecaţi la muncă în străinătate să se întoarcă acasă până când nu va fi prea târziu.

„Vor muri acolo, departe, nu vor putea să mai vină în ţară când se va porni «buba cea mare».Trebuie să devină credincioşi adevăraţi şi să întoarcă acasă”, afirmă Georgeta Florea.

Bătrâna clarvăzătoare ne mai spune că trăim vremuri în care diavolul lucrează intens, încercând să atragă de partea lui cât mai multe suflete. Exemple în lume sunt destule. Atentate, crime oribile, părinţi care îşi ucid copiii, fii care îşi omoară părinţii.

2 Răspunsuri la VIZIUNE: „Războiul creştin Cernerea” va cuprinde tot pământul şi va dura 27 de ani!

 1. Diaconita viorica

  Mai femeie vezi ti de viziunile tale doar ptr tine ca si asa tineretul are stresul lor nu le trebuie si rautatile zise de dumneata ar fi bine sa ganditi aceea ce ziceti nu sa aberati . Apoi nea ziaristul aveti mare nevoie de publicitate???

   
 2. asdfghjkl

  iar tu diaconita viorica vezi-ti de treaba ta
  de ce sa nu spuna d-na florea ce are de spus
  asta e menirea ei
  ca de aceea este acest razboi cernerea ca si inteaga apocalipsa din cauacelor ca tine care nu vor sa asculte la momentul potrivit ADEVARUL
  toti fugiti de adevar caa lasa ca e bine si asa
  de asta se duce Fomania de rapa ca iubim mai mult minciuna si materialismul si viata cica buna ..poleiala pt….dar a venit vremea sa disutam de credinta si bine face d-na florea ca DUMNETEU nu mai suporta ce facem impreuna cu necuratul pe acest pamant
  a venit vremea socotelilor si va fi crunt pt cei necredinciosi
  nu o mai critica ca tu nici nu ai idee cu cine te pui si cu ce putere lucreaza aceasta femeie
  eu am cunoscut-o personal
  ar fi bine sa te gandesti la DUMNEZEU si la credinta iar tinerii astia care nu au decat dumnezeul nbanilor si a distractiilor ar trebui sa se trezeasca din betiile lor si sa se gandeasca cine le-a dat viata si care e scopul ei
  betiile si distractiile nu sunt totul
  in primul rand e credinta catre DUMNEZEU
  daca ati uitat-o fratilor atunci ganditiv-a de doua ori
  apocalipsa e aici
  lasati-o pe d-na florea sa-si faca treaba ei adica sa va informeze pe voi ce va asteapta si sa va intoarceti la credinta

   

Adaugă un Comentariu

*