Știri, Muntenia-Sud, România|luni, octombrie 14, 2019
Sunteți Aici Home » SPORT » VOLEI: A doua finalistă a Diviziei A1 se decide marţi la Târgovişte!

VOLEI: A doua finalistă a Diviziei A1 se decide marţi la Târgovişte! 

volei csm targoviste

Numele celei de-a doua finaliste a Diviziei A1 la volei feminin a rămas în continuare necunoscut. Meciul patru dintre CSM Târgovişte şi CSM Bucureşti din semifinalele campionatului nu a putut oferi nici el oponenta lui CS Volei Alba Blaj din ultimul act al întrecerii. În penultimul meci din semifinale, gruparea din Capitală a trecut de vicecampioana României cu 3-2 şi a restabilit astfel egalitatea la general (2-2).

Chiar dacă a plecat cu un moral bun în al patrulea joc, echipa lui Zoran Terzic nu a mai găsit forţa necesară de a învinge câştigătoarea Challenge Cup, aşa cum o făcuse în meciurile doi şi trei. Într-un duel pe viaţă şi pe moarte, CSM Târgovişte a început bine disputa, câştigând primul set cu 25-22. În schimb, în următoarele două manşe, dâmboviţencele au lăsat garda jos, pierzând la limită, cu 24-26 şi 23-25.

În setul al patrulea, CSM-ul târgoviştean a ieşit din nou la rampă, adjudecându-l cu 25-21. Pentru târgoviştence totul s-a ruinat în decesivul disputei, când gazdele s-au impus cu 15-11. După ce CSM Bucureşti a acumulat victoria în meciul patru, disputa se va muta la Târgovişte, pentru meciul decisiv, marţi, de la ora 17:00.

Pentru a-şi asigura calificarea în finala campionatului şi în Euroligă, CSM Târgovişte va fi nevoită să câştige jocul al cincilea cu CSM Bucureşti. Cu siguranţă, marţi după-amiză, interiorul Sălii Sporturilor din Târgovişte va arăta precum un vulcan!

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*