Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, ianuarie 17, 2021
Sunteți Aici Home » SPORT » VOLEI: Antrenorul Stefano Micoli are zilele numărate la CSM Târgovişte

VOLEI: Antrenorul Stefano Micoli are zilele numărate la CSM Târgovişte 

stefano micoli

Echipa de volei feminin a Clubului Sportiv Municipal Târgovişte va suporta numeroase schimbări în această iarnă. Rezultatele înregistrate de Diana Calotă et comp. în prima parte a sezonului au mulţumit doar într-o anumită măsură conducătorii clubului. Încheierea turului de campionat pe locul 3 şi eliminarea prematură din cupele europene împing CSM-ul să facă mai multe modificări pe banca tehnică şi la nivelul lotului de jucătoare.

Cel mai probabil, primul „sacrificat” va fi antrenorul italian Stefano Micoli, care s-a dovedit incapabil să facă un adevărat dream team la Târgovişte. De asemenea, CSM ia în calcul să renunţe la anumite jucătoare care nu au convins în prima parte a sezonului. În schimb, până la reluarea campionatului, gruparea dâmboviţeană vizează să achiziţioneze şi câteva jucătoare valoroase.

volei csm targoviste

„Este posibil ca în pauza de iarnă să existe unele plecări pentru că ne dorim să atingem obiectivele propuse. Este o variantă ca şi antrenorul să plece. Deocamdată nu este nimic concret în privinţa modificărilor de la echipă. Pot interveni schimbări de la o zi la alta. Cum trebuie să crească valoarea şi jocul echipei, sunt discuţii pentru a fi aduse câteva jucătoare valoroase. Nu ne-am dorit să fim campioni de toamnă, dar vizăm să fim pe un loc cât mai bun la finalul campionatului. Şi acum rămân la părerea că se putea mai bine în prima parte a sezonului”, ne-a declarat Gabriel Boriga, unul dintre reprezentanţii vicecampioanei României.

Obiectivele pe care CSM îşi doreşte să le atingă sunt urcarea în finala Diviziei A1 şi calificarea în Final Four-ul Cupei României.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*