Știri, Muntenia-Sud, România|joi, iulie 16, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » VOLEI: Calificare fără niciun fel de emoții pentru CSM Târgovişte

VOLEI: Calificare fără niciun fel de emoții pentru CSM Târgovişte 

Foto: www.csmtargoviste.ro

Noua echipă de volei fete, CSM Târgoviște, s-a calificat în faza următoare (sferturile de finală) a Cupei României. Echipa din vechea Cetate de Scaun a învins în ambele manșe (s-a convenit ca cele două meciuri să se dispute la Târgoviște) pe Unic Piatra Neamț.

În cele două partide, târgoviștencele s-au impus cu 3-0, fără prea mari probleme. În primul meci (turul) a fost 25-2, 25-5, 25-9, iar în al doilea (returul) s-a înregistrat 25-4, 25-7, 25-8.

De remarcat faptul că echipa de sub Pietricica a aliniat o echipă formată mai mult din junioare. Moldovencele au dat o replică palidă. În sferturile de finală, formația antrenată de Dragan Nesic va da piept cu o echipă mult mai valoaroasă și puternică, Dinamo București (vicecampioană națională).

Până la meciul cu trupa din șoseaua Ștefan cel Mare, CSM Târgoviște se va deplasa în Țara Semilunei, la Ankara, unde va participa la turneul final al Cupei Balcanice. La această importantă competiție europeană, alături de CSM Târgoviște, vor mai participa Illbank Ankara (Turcia) și Maritza Plovdiv (Bulgaria)

Alexandru Istrate

Adaugă un Comentariu

*