Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, ianuarie 21, 2022
Sunteți Aici Home » SPORT » VOLEI: CSM Târgovişte, 3-0 cu Dinamo Bucureşti. Sâmbătă, vine Medicina Târgu Mureş

VOLEI: CSM Târgovişte, 3-0 cu Dinamo Bucureşti. Sâmbătă, vine Medicina Târgu Mureş 

Sursa foto: CSM Târgovişte

Echipa de volei feminin CSM Târgovişte a obţinut, pe 30 octombrie, a treia victorie consecutivă, din tot atâtea posibile, în actuala stagiune a Diviziei A1. Târgoviştencele au învins Dinamo Bucureşti cu 3-0, în doar 68 de minute de joc.

Antrenorul spaniol Guillermo Naranjo a rulat întregul lot: Souza Ziegler – 10p, Marciu – 9p, Sybeldon – 8p, Rosca – 7p, Hroncekova – 7p, Trica – 7p, Collar – 6p, Fairs – 3p, Calota – 1p, Durr (L), Smith. Nu a jucat Wojcieska, accidentată.

Pe 4 noiembrie, de la ora 18:00, voleibalistele de la CSM Târgovişte întâlnesc CSU Medicina Târgu Mureş. Meciul se va disputa tot în faţa propriilor fani. Accesul publicului este gratuit!

„Echipa joacă din ce în ce mai bine, meci după meci. Din păcate nu am putut juca prea multe meciuri amicale în perioada precopetițională (4 meciuri), deci pentru noi, fiecare joc de la începerea sezonului este o altă șansă de a ne dezvolta ca o echipă și a ajunge la nivelul pe care îl dorim. Suntem modești și știm că există o singură cale de a reuși, muncă multă, antrenamente atent proiectate și o pregătire bună a jocurilor”, a declarat antrenorul Guillermo Naranjo, citat de site-ul oficial al Clubului. 

clasament volei, 31 octombrie 2017

Sursa: Federaţia Română de Volei

Adaugă un Comentariu

*