Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, septembrie 28, 2022
Sunteți Aici Home » SPORT » VOLEI: CSM Târgovişte a dat de pământ cu Medicina Târgu Mureş!

VOLEI: CSM Târgovişte a dat de pământ cu Medicina Târgu Mureş! 

csm tgv volei

CSM Târgovişte continuă să mărşăluiască în prima ligă de volei feminin. În această seară, gruparea dâmboviţeană a dat de pământ cu Medicina Târgu Mureş, o echipă destul de incomodă. La capătul unui meci încins la fileu, trupa lui Micoli şi-a asigurat victoria cu scorul de 3-1 şi a demonstrat încă odată că se pregăteşte la capacitate maximă pentru returul cu Azeryol Baku, din primul tur al Cupei CEV.

Prima manşă a jocului cu târg-mureşencele a fost adjudecată cu ceva emoţii de CSM (28-26), iar setul doi a fost câştigat de ardelence cu 25-23. Superioritatea CSM-ului şi-a făcut prezenţa în următoarele două seturi, când Diana Calotă et comp. au ieşit de fiecare dată victorioase, cu 25-19, şi respectiv 25-13.

În urma victoriei cu Medicina, vicecampioana României aşteaptă încrezătoare jocul cu CSM Bucureşti, de sâmbătă, din propriul fief. Pentru înfruntarea cu Târgu Mureş, Micoli a apelat la A. Sobo, K. Medved, V. Petrauskaite, B. Mitrănescu, D. Calotă, A. Trică, E. Chantava, M. Collar şi R. Ivanof.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*