Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, martie 5, 2021
Sunteți Aici Home » SPORT » VOLEI: CSM Târgoviște a găsit cheia succesului cu Știința Bacău

VOLEI: CSM Târgoviște a găsit cheia succesului cu Știința Bacău 

volei

În sfârșit, victorie cu Știința Bacău! Echipa de volei feminin a Clubului Sportiv Municipal Târgoviște a obținut aseară primul succes cu formația din orașul lui Bacovia în actualul sezon. După trei înfrângeri (una în campionat și două în Cupa României), trupa lui Dragan Nesic a dat de pământ cu Știința în runda cu numărul 16 a Diviziei A1. Pe teren propriu, târgoviștencele au trecut de Bacău cu 3-2, la capătul unui meci infernal.

Prima parte a întâlnirii a lăsat impresia că CSM va avea un joc facil cu echipa lui Florin Grapă. Devenind victorioase în primele două seturi, cu 25-20 și 25-23, dâmbovițencele au luat piciorul de pe accelerație, iar la capătul manșei a patra s-au trezit egalate de Știința (2-2). Victoria finală pentru echipa lui Dragan Nesic a survenit în setul al cincilea, când s-a impus cu 15-12, spre bucuria tuturor celor prezenți în tribunele Sălii Sporturilor.

MVP-ul meciului a fost departe spanioloaica Millagros Colar, de la CSM Târgoviște. Aceasta a arătat senzațional la fileu și a realizat numai puțin de 39 de puncte pentru formația lui Nesic! Gruparea dâmbovițeană va întâlni etapa viitoare Medicina Târgu Mureș, în deplasare. Pe de altă parte, la sfârșitul săptămânii trecute, CSM Târgoviște a renunțat la serviciile croatei Matea Ikic, după aproape șapte luni petrecute lângă Turnul Chindiei.

CSM Târgoviște – Știința Bacău 3-2 (25-20, 25-23, 13-25, 23-25, 15-12)

CSM: A. Sobo (9p), S. Klisura (12), A. Trică (12), M. Colar (39), R. Ivanof (13), S. Cebic, B. Brcic (2), D. Calotă (1), R. Marciu. Antrenor: Dragan Nesic
Știința: N. Perovic (5), D. Rogojinaru (14), C. Cazacu (13), A. Otasevic (10), G. Fales 915), M. Albu, I. Radu (6), C. Bălțatu (2), S. Moisa (5), I. Zburova, L. Sipic (1). Antrenor: Florin Grapă.

Ionuț Parghel

Adaugă un Comentariu

*