Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, octombrie 25, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » VOLEI: CSM Târgovişte a îngenuncheat din nou campioana

VOLEI: CSM Târgovişte a îngenuncheat din nou campioana 

volei CSM targoviste

Echipa de volei feminin CSM Târgovişte a obţinut în această seară o victorie fabuloasă împotriva Ştiinţei Bacău, în cel de-al doilea joc din semifinalele Diviziei A1. Echipa lui Dragan Nesic a reuşit să câştige disputa cu campioana României, cu scorul de 3-2, după un joc ce a durat două ore şi zece minute. Succesul voleibalistelor de lângă Turnul Chindiei a venit la capătul unui meci dramatic, în care acestea şi-au adjudecat seturile doi (25-17), patru (25-17) şi cinci (16-14).

Prin victoria de astăzi, CSM-ul a restabilit egalitatea la 1, în duelurile cu Ştiinţa din penultimul act al întrecerii. Mai mult de atât, succesul din această după-amiază a însemnat pentru gruparea dâmboviţeană şi o răzbunare a eşecului suferit în primul joc (0-3), cu deţinătoarea titlului din sezonul precedent.

Ştiinţa Bacău – CSM Târgovişte 2-3 (25-20, 17-25, 25-16, 17-25, 14-16)

Pentru a obţine biletul de calificare în marea finală a Diviziei A1, echipa dâmboviţeană trebuie să câştige următoarele două meciuri cu Bacăul, găzduite de Sala Sporturilor din Târgovişte, în zilele de 28-şi 29 martie. Aşa cum se ştie, disputele din semifinale se desfăşoară după sistemul primul la trei victorii, iar dacă şi după meciurile de la Târgovişte egalitatea persistă, va mai avea loc un joc decisiv la Bacău.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*