Știri, Muntenia-Sud, România|joi, aprilie 2, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » VOLEI: CSM Târgoviște a întrerupt șirul victoriilor în campionat

VOLEI: CSM Târgoviște a întrerupt șirul victoriilor în campionat 

volei csm targoviste

Runda cu numărul 20 a Diviziei A1 la volei feminin a fost una de rău augur pentru CSM Târgoviște. Șirul victoriilor pentru târgoviștence a luat sfârșit în această seară, după ce vicecampioana României s-a înclinat în fața lui CSM București, cu scorul de 1-3. Dâmbovițencele au început duelul pentru locul 2 în campionat cu frâna de mână trasă, iar gazdele au profitat din plin de acest lucru.

Pierderea primelor două seturi, la 13 și 17, a dus echipa lui Dragan Nesic să se trezească din letargie în manșa a treia, când s-au impus cu 25-22. Numai că sclipierea apărută a fost de scurtă durată pentru Diana Calotă et comp. În setul al patrulea, gruparea din Capitală și-a arătat din nou superioritatea, devenind învingătoarea acestuia cu 25-15, dar și a întâlnirii, care s-a consumat în 103 minute de joc.

După eșecul suferit la București, CSM Târgoviște a căzut pe locul 3, în spatele Albei Blaj și al lui CSM București. Până la disputa susținută în Sala Elite Performance & Sport din Complexul Sun Plaza Mall, echipa lui Nesic a bifat opt victorii consecutive în campionat.

În ultimele două etape ale sezonului regulat, CSM Târgoviște va mai da piept cu Unic Piatra Neamț și liderul CS Volei Alba Blaj. În urma înfrângerii cu CSM București, Târgoviștea și-a diminuat considerabil șansele la ocuparea primului loc la finalul stagiunii. În disputa cu bucureștencele, Millagroas Colar a fost cea mai bună marcatoare din angrenajul lui Nesic, cu 14 puncte reușite.

CSM București – CSM Târgoviște 3-1 (25-13, 25-17, 22-25, 25-15)

București: S. Medic (15), L. Carocci, B. Dekany (12), L. Charuk (15), J. Alajbeg (22), J. Milovits (5), N. Radosova (8), I. Lokovic, A. Pârv, A. Kapelovies. Antrenor: Ferhat Akbas.
Târgoviște: S. Klisura (12), D. Calotă (1), A. Trică (11), M. Colar (14), R. Iavnof (10), S. Cebic, A. Sobo (8), B. Brcic, R. Marciu. Antrenor: Dragan Nesic.

Ionuț Parghel

Adaugă un Comentariu

*