Știri, Muntenia-Sud, România|joi, martie 4, 2021
Sunteți Aici Home » SPORT » VOLEI: CSM Târgovişte a ratat startul în semifinalele Diviziei A1

VOLEI: CSM Târgovişte a ratat startul în semifinalele Diviziei A1 

csm targoviste volei

Vicecampioana României a fost învinsă de CSM Bucureşti, scor 2-3, în primul duel din cadrul penultimului act al întrecerii. Pe teren propriu, cu 1.000 de spectatori în tribune, echipa dâmboviţeană a arătat cu adversarul din Capitală rareori acel volei de calitate pe care şi-l doreşte toată lumea.

Începutul jocului a scos în evidenţă o echipă târgovişteană cu multe emoţii, aşa cum arăta şi căpitanul Diana Calotă, înainte de debutul partidei. Temerea de adversar a costat rapid formaţia lui Terzic, iar CSM Bucureşti a intrat în posesia primului set cu 25-23. Descătuşarea gazdelor s-a produs în următoarele două manşe, când dâmboviţencele au ieşit de fiecare dată câştigătoare, cu 25-18 şi 25-20. Acest lucru s-a produs şi datorită faptului că staff-ul tehnic târgoviştean nu a mai contat atât de mult pe serviciile tandemului neproductiv Busa-Ivanof, ci pe cele ale perechii Sobo-Trică.

Numai că, în setul patru, odată cu reintroducerea în teren al lui Ivanof şi parţial a sârboiacei Busa, CSM Bucureşti a trecut din nou la conducerea ostilităţilor din teren şi, implicit, la ajudecarea manşei dinaintea „decisivului”.

În „decisiv” emoţiile au apărut din nou în rândul târgoviştencelor iar lucrul acesta a fost dăunător. După ce s-a mers cap la cap până la 11-11, jucătoarele lui Terzic au întâmpinat unele slăbiciuni observate repede de adversar. CSM Bucureşti a preluat conducerea cu 13-11, iar într-un decurs de trei minute vicecampioana României şi-a spus ultimul cuvânt! Mai întâi a restabilit egalitatea la 13 şi mai apoi la 14, după care a căzut total în faţa formaţiei din Bucureşti, pierzând setul cu 14-16 şi implicit meciul.

Înfrângerea din acest joc o duce pe CSM Târgovişte să abordeze al doilea joc cu CSM Bucureşti (sâmbătă, ora 18:30), cu sabia lui Damocles deasupra capului. O nouă înfrângere suferită în faţa propriilor fani va duce echipa târgovişteană să-şi ia, în proporţie covârşitoare, adio de la calificarea în marea finală.

Până la al doilea duel cu bucureştencele, CSM Târgovişte trebuie să uite rapid această înfrângere, dar în acelaşi timp trebuie să găsească resursele necesare unei victorii de revenire în joc, pentru a nu se ajunge, în mare parte, la ratarea obiectivului din campionat.

CSM Târgovişte – CSM Bucureşti 2-3 (23-25, 25-18, 25-20, 13-25, 14-16)

CSM Târgovişte: M. Drpa, D. Calotă, B. Busa, M. Collar, R. Ivanof, S. Cebic – A. Sobo, A. Trică, K. Medved, E. Chantava. Antrenor: Zoran Terzic.

CSM Bucureşti: R. Bacşiş, J. Majstorovic, G. Pincerato, M. Karakasheva, L. Pihlajamaki, J. Ruzzini – D. Tătaru, M. Ozun, D. Cărbuneanu, G. Fales. Antrenor: Francois Salvagni.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*