Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, octombrie 21, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » VOLEI: CSM Târgoviște a revenit pe locul 2 în Divizia A1

VOLEI: CSM Târgoviște a revenit pe locul 2 în Divizia A1 

csm volei

CSM Târgoviște continuă să fie o contracandidată seriosă pentru CS Volei Alba Blaj, la câștigarea titlului de campioană a României la volei feminin în actualul sezon. După ce a trecut cu bine de restanța cu Penicilina Iași, gruparea dâmbovițeană a urcat din nou pe locul 2 în Divizia A1, cu 41 de puncte strânse. La capătul a 17 meciuri jucate, CSM se află la egalitate de puncte cu CSM București, ocupanta locului 3, dar, în același timp, și la șapte lungimi în spatele liderului din Blaj.

În disputa cu Penicilina, ce a contat pentru runda cu numărul 15, trupa lui Dragan Nesic s-a impus cu 3-0, după o oră și 13 minute de joc. La fel ca în ultimele dispute, Millagros Colar a fost cea mai eficientă jucătoare a CSM-ului la fileu, realizând un total de 14 puncte. Succesul cu Iași a însemnat pentru echipa de lângă Turnul Chindiei a 14-a victorie în campionat.

Sâmbătă, pe teren propriu, vicecampioana României o va înfrunta pe CSU Galați, într-un joc ce va conta pentru etapa a 18-a a competiției.

Penicilina Iași – CSM Târgoviște 0-3 (20-25, 10-25, 18-25)

Penicilina: V. Sekulic (7), M. Sipos (7), J. Cvjiovic (4), K. Moncks, A. Stresina (5), A. Perrin (4), M. Stângă, M. Knezevic (2), A. Ursachi (2), M. Grabovetcaia, V. Grigorova (4). Antrenor: Dan Gavril.

CSM: A. Sobo (13), S. Klisura (12), A. Trică (6), M. Colar (14), R. Ivanof (9), S. Cebic, D. Calotă (4). Antrenor: Dragan Nesic.

Ionuț Parghel

Adaugă un Comentariu

*