Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, iunie 3, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » VOLEI: CSM Târgovişte a terminat în forţă penultimul meci al sezonului regulat

VOLEI: CSM Târgovişte a terminat în forţă penultimul meci al sezonului regulat 

volei csm targoviste

Victorie facilă pentru CSM Târgovişte în penultima etapă din cadrul sezonului regulat al Diviziei A1 la volei feminin. Vicecampioana României a trecut la pas, pe teren propriu, de Rapid Bucureşti, cu scorul de 3-0 (12, 14, 10).

Prin succesul cu „feroviarele”, elevele lui Zoran Terzic şi-au asigurat în mare parte locul 2 la sfârşitul sezonului regulat, chiar dacă CSM Bucureşti, ocupanta locului 3, mai are de jucat două meciuri, iar CSM Târgovişte doar unul, cu Dinamo Bucureşti.

Disputa cu Rapid a fost pentru târgoviştence mai mult un antrenament cu public înaintea disputei cu Dinamo şi a meciurilor ce vor urma în play-off şi în semifinalele Cupei României. Înainte de acest joc, unul dintre conducătorii echipei preciza că dacă două aspecte vor fi îmbunătăţite, CSM va deveni cu adevărat o echipă redutabilă.

„După ce ne vom rezolva în totalitate problemele cu privire la preluare şi ridicător, atunci vom putea spune că formăm o echipă greu de ucis. Cu siguranţă aceste aspecte vor fi puse la punct până la startul play-off-ului”, s-a exprimat Gabriel Boriga – unul dintre oficialii echipei.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*