Știri, Muntenia-Sud, România|joi, iunie 4, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » VOLEI: CSM Târgoviște afișează probleme de lot înaintea derby-ului cu Alba Blaj

VOLEI: CSM Târgoviște afișează probleme de lot înaintea derby-ului cu Alba Blaj 

volei csm targoviste

CSM Târgoviște va pune astăzi punct meciurilor din cadrul sezonul regulat al Diviziei A1 la volei feminin. Echipa dâmbovițeană întâlnește în ultima etapă a returului de campionat pe CS Volei Alba Blaj, într-un joc ce va avea loc în deplasare, de la ora 17:00. CSM pornește în disputa cu campioana României cu șansa a doua la victorie. Mai mult de atât, are infirmeria plină înaintea jocului!

Pentru disputa din această după-amiază, antrenorul Dragan Nesic nu poate apela deloc la serviciile spanioloaicei Millagros Colar și ale Biancăi Mitrănescu. Prima jucătoare a făcut entorsă la gleznă înainatea jocului cu Unic Piatra Neamț, iar a doua jucătoare întâmpină probleme de sănătate. De asemenea, Roxana Ivanof are dureri groaznice la umăr și păstrează șanse reduse de a intra pe teren.

Înaintea jocului de la Blaj, gazdele ocupă primul loc, cu 60 de puncte, iar CSM se află pe 3, cu 50 de puncte strânse. În turul campionatului, târgoviștencele au cedat pe teren propriu cu 0-3 în fața ardelencelor. În primul meci din play-off, vineri, ora 17:00, CSM va da piept cu Știința Bacău, într-un joc ce va avea loc în Sala Sporturilor.

Ionuț Parghel

Adaugă un Comentariu

*