Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, iunie 23, 2018
Sunteți Aici Home » SPORT » VOLEI: CSM Târgoviște atacă prima victorie în play-off-ul Diviziei A1

VOLEI: CSM Târgoviște atacă prima victorie în play-off-ul Diviziei A1 

volei csm tgv

CSM Târgoviște va susține mâine după-amiază primul meci din play-off-ul Diviziei A1 la volei feminin. Vicecampioana României va înfrunta la debutul în noua fază a competiției pe Știința Bacău, de la ora 17:00, într-un joc ce va avea loc în Sala Sporturilor din Târgoviște. Oficialii clubului de lângă Turnul Chindiei sunt încrezători că trupa lui Dragan Nesic va începe play-off-ul cu victorie, chiar dacă în ultimul joc din sezonul regulat s-a cedat la Blaj, cu 0-3. CSM exclude pașii greșiți în faza a doua campionatului pentru a rămâne pe podiumul clasamentului.

Înaintea jocului de mâine, cele două formații sunt vecine de clasament și ambele sunt decise să dea totul pe teren. Târgoviștea ocupă locul 3, cu 50 de puncte, iar Bacăul se află pe 5, cu 45 de puncte. În disputele din acest sezon, Știința conduce pe CSM cu 3-1, în urma duelurilor din campionat și Cupa României.

Pentru jocul cu Bacău în echipa târgovișteană revine “tunarul” Millagros Colar, iar Roxana Ivanof păstrează doar 50% șanse să joace din cauza problemelor medicale. În play-off, pe lângă Știința Bacău, CSM va mai da piept cu CSM Lugoj, Dinamo București, CSM București și liderul CS Volei Alba Blaj.

Ionuț Parghel

Adaugă un Comentariu

*