Știri, Muntenia-Sud, România|marți, iunie 2, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » VOLEI: CSM Târgovişte, capăt de drum în Challenge Cup!

VOLEI: CSM Târgovişte, capăt de drum în Challenge Cup! 

volei CSM Targoviste 1

CSM Târgovişte şi-a luat rămas bun în această seară de la cupele europene. Gruparea dâmboviţeană a părăsit Challenge Cup în faza 16-imilor, după ce a fost învinsă şi în retur de puternica grupare din Turcia, Trabzon Idman Ocagi.

Dâmboviţencele n-au putut opune nici un fel de rezistenţă adversarului pe teren propriu şi au cedat cu scorul de 0-3, spre nemulţumirea celor aproape 1.000 de spectatori din tribune. Cu o evoluţie sub aşteptări, târgoviştencele au reprezentat o pradă uşoară pentru Trabzon, nereuşind să câştige nici măcar un singur set la ultimul joc din acest an. Erorile nepermise de la fileu şi indicaţiile fără vlagă venite zona băncii tehnice au dus CSM-ul să iasă pe uşa din dos din competiţiile continentale.

În disputa cu Trabzon, formaţia târgovişteană nu a arătat nici pe sfert precum a făcut-o în disputele cu Dinamo Bucureşti în campionat sau cu Azeryol Baku, în prima manşă a turului I din CEV Cup. Foarte probabil după această eliminare din Challenge Cup există şanse destul de mari ca şefii vicecampioanei României să renunţe la serviciile tehnicianului italian în pauza competiţională.

La acest joc, interesant a fost şi faptul că în tribune au luat parte numeroşi oameni din conducerile Primăriei Târgovişte şi Consiliului Judeţean, iar echipa a fost încurajată de grupul care formează „Peluza Marian Pârşă” din Moreni. În schimb, galeria „Commado Dracula” a luat loc în partea dreaptă a tribunei principale, scandând în repetate rânduri „Nu lăsaţi baschetul să moară”.

volei CSM Targoviste 2

CSM Târgovişte – Trabzon Idman Ocagi 0-3 (20-25, 19-25, 18-25)

CSM: R. Ivanof, M. Collar, E. Chantava, A. Trică, D. Calotă, K. Medved – A. Sobo, A. Dediu, V. Petrauskaite, B. Mitrănescu, S. Marian. Antrenor: Stefano Micoli.

Trabzon: A. Rabka, K. Kamenova, N. Esepaşa, J. Blagojevic, B. Arici, S. Malagurski – S. Barut, G. Giraygil, I. Gursoy, F. Sipahioglu, D. Bilge, D. Cetinsarac. Antrenor: Rahman Gokhan Cokşen.

Ionuţ Parghel

volei CSM Targoviste 3

Adaugă un Comentariu

*