Știri, Muntenia-Sud, România|luni, noiembrie 23, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » VOLEI: CSM Târgovişte, duel cu CSM Bucureşti pentru locul 2 în clasament

VOLEI: CSM Târgovişte, duel cu CSM Bucureşti pentru locul 2 în clasament 

volei csm targoviste

Echipa de volei feminin a Clubului Sportiv Municipal Târgoviște are parte de un nou meci infernal în play-off-ul Diviziei A1. Dâmbovițencele vor înfrunta de această dată, în deplasare, pe CSM București, într-un meci ce va conta pentru locul 2 în clasament. Înaintea duelului din această seară (ora 20:00), CSM București ocupă locul 2, cu 62 de puncte, iar CSM Târgoviște se află pe 3, cu 59 de puncte.

Târgoviștencele vor aborda disputa cu gruparea din capitală cu moralul ridicat, după ce au bifat victorii pe linie în play-off. Astfel, în primele trei meciuri din această fază, elevele lui Dragan Nesic au obținut tot atâtea victorii, trecând pe rând, de Știința Bacău, Dinamo București și CS Volei Alba Blaj. La sfârșitul săptămânii trecute, târgoviștencele au jucat senzațional pe teren propriu și au trecut de Blaj, campioana României, cu 3-0, victorie ce a reprezentat pentru CSM o revanșă în urma eșecurilor suferite în disputele din cadrul sezonului regulat.

În prima parte a stagiunii, scorul duelurilor dintre CSM Târgoviște și formația din capitală se află la egalitate: formația lui Nesic a devenit învingătoare pe teren propriu (3-1), iar cea a lui Ferhat Akbas s-a impus în propriul fief, tot cu 3-1. Cum CSM București este invincibilă în propriul fief, Gabriel Boriga a considerat că Târgoviștea va avea parte de un joc infernal.

“E clar că va fi un meci foarte greu pentru noi. CSM București este o echipă redutabilă pe teren propriu și nu a cedat niciodată acasă în acest sezon. Pentru noi, este cel mai important meci și trebuie să obținem un rezultat pozitiv. Mergem să câștigăm. Ne interesează foarte mult locul 2. Acesta este obiectivul nostru în acest sezon. Pentru acest joc avem tot lotul valid”.

CSM București are o singură înfrângere în play-off, 0-3 cu CS Volei Alba Blaj.

Ionuț Parghel

Adaugă un Comentariu

*