Știri, Muntenia-Sud, România|joi, ianuarie 21, 2021
Sunteți Aici Home » SPORT » VOLEI: CSM Târgovişte, eliminată din CEV Cup

VOLEI: CSM Târgovişte, eliminată din CEV Cup 

volei csm

CSM Târgovişte nu a putut emite prea multe pretenţii în CEV Cup. Echipa dâmboviţeană a părăsit competiţia continentală după încheierea primului tur, la capătul unei duble manşe cu Azeryol Baku. Chiar dacă dâmboviţencele şi-au asigurat o victorie categorică în meciul tur, pentru acestea dezastrul s-a produs la Baku. Jucătoarele lui Stefano Micoli au fost învinse în retur cu scorul de 3-0, dar şi în „setul de aur”, cel care trebuia să stabilească echipa care va merge în faza următoare a întrecerii.

Azeryol Baku – CSM Târgovişte 3-0 (25-23, 25-23, 25-17) (15-13)

În fieful lui Azeryol, CSM a pierdut fiecare set al meciului, iar în „decisiv” a făcut acelaşi lucru. La capătul înfrângerii de la Baku a rămas impresia că echipa dâmboviţeană a manifestat prea multă teamă împotriva unui adversar care a arătat bine doar cu numele şi mai puţin pe terenul de joc.

După eliminarea din Cupa CEV, aventura europeană a CSM-ului va continua în Challenge Cup. În turul secund al acestei întrecerii, vicecampioana României ar putea da peste Trabzon Idman Ocagi (TUR) câştigătoarea Ligii Balcanice, dar şi echipă ce va întâlni în primul tur al acestei competiţii pe AON Pannaxiakos Naxos (GRE).

Pentru formaţia târgovişteană eşecul suferit la Baku a fost al doilea din acest sezon, după cel înregistrat, sâmbătă, în campionat cu CSM Bucureşti.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*