Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, martie 29, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » VOLEI: CSM Târgoviște, în careul de ași al Cupei României

VOLEI: CSM Târgoviște, în careul de ași al Cupei României 

volei-csm-targoviste

CSM Târgoviște reprezintă a doua echipă calificată în semifinalele Cupei României la volei feminin, după CS Volei Alba Blaj.  Vicecampioana României și-a asigurat un loc în careul de ași al competiției, la capătul unui duel cu Unic Piatra Neamț, pe care elevele lui Dragan Nesic și l-au adjudecat în dublă manșă, în Sala Sporturilor din Târgoviște. Dâmbovițencele s-au impus de fiecare dată cu scorul de 3-0 și au arătat din plin de ce este deținătoarea ultimului trofeu al Cupei.

CSM a tranșat cele două dispute cu “nemțencele” în șase seturi, unde în primul s-a impus la 12, 16, 13, iar în cel de-al doilea la 15, 18 și 6. De asemenea, pe parcursul ambelor partide, antrenorul Nesic a folosit majoritatea jucătoarelor din lot care au fost trecute pe raportul de joc, iar singura care nu a prins deloc a fost Cati Ghiță.

Foarte probabil, în semifinale, CSM va întâlni pe Știința Bacău, formație care pornește ca favorită clară în duelul cu Penicilina Iași, din sferturile de finală ale întrecerii. În continuare, pentru gruparea dâmbovițeană urmează o perioadă cu meciuri grele în campionat. Primul va fi duminică, de la ora 15:30, în deplasare, în compania lui Dinamo București, într-un meci ce contează pentru runda a opta a întrecerii.

Ionuț Parghel

Adaugă un Comentariu

*