Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, februarie 28, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » VOLEI: CSM Târgovişte începe lupta pentru un loc în finala Diviziei A1

VOLEI: CSM Târgovişte începe lupta pentru un loc în finala Diviziei A1 

volei csm targoviste

Echipa de volei feminin CSM Târgovişte porneşte mâine după-amiază (ora 17:00) seria meciurilor infernale cu Ştiinţa Bacău, ce contează pentru semifinalele Diviziei A1. La prima vedere, trupa lui Dragan Nesic pare pregătită pentru duelul cu deţinătoarea trofeului de anul trecut, după ce în ultimele trei jocuri ale sezonului regulat a ieşit de fiecare dată învingătoare.

Beneficiind de un moral ridicat, voleibalistele dâmboviţene încearcă să dea lovitura pe terenul adversarului, aşa cum au realizat şi în turul campionatului. Mai mult de atât, conducere tehnică a CSM-ului speră ca Diana Calotă et comp. să facă un joc la înălţime la debutul în semifinale.

„Vrem ca suporterii noştri să fie mulţumiţi şi ne dorim să jucăm cel mai bun volei pentru ei la Bacău. E o mare onoare pentru mine ca antrenor să-mi conduc echipa împotriva unui adversar de calibru precum este campioana en-titre Ştiinţa Bacău”, a mărturisit Dragan Nesic, pentru blocaut.ro.

Primele două partide din cadrul duelului dintre cele două echipe au loc în Sala Sporturilor, din Bacău, în zilele de 21 şi 22 martie. Următoarele două sunt programate, la Târgovişte, pe 28 şi 29 martie, iar dacă se va ajunge la meciul decisiv, acesta va avea loc tot la Bacău, pe 2 aprilie.

Aşadar, penultimul act competiţiei se va desfăşura după sistemul „cel mai bun din cinci meciuri”. Lotul CSM-ului care va fi deplasat în oraşul lui Bacovia este alcătuit din Sara Klisura, Lola Arslanbekova, Bianca Moldovan, Marina Cojocaru, Marta Siwka, Gwendolyn Rucker, Stanija Maletic, Diana Calotă, Alexandra Trică, Suzana Cebic, Irina Horeică şi Sorina Marian.

În a doua semifinală a Diviziei A1 se vor înfrunta CSM Bucureşti – CS Volei Alba Blaj.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*