Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, aprilie 14, 2021
Sunteți Aici Home » SPORT » VOLEI: CSM Târgovişte joacă în deplasare primele două meciuri din finala campionatului

VOLEI: CSM Târgovişte joacă în deplasare primele două meciuri din finala campionatului 

volei CSM Targoviste

CSM Târgovişte are şansa de a deveni regina voleiului feminin românesc în acest sezon. Echipa dâmboviţeană are în plan să cucerească şi trofeul Diviziei A1, după ce, în urmă cu aproape două săptămâni, a intrat în posesia Cupei României. Ajunsă în finală, vicecampioana ţării pare hotărâtă să dea de pământ cu CS Volei Alba Blaj, pentru a-şi asigura primul titlul de campioană din istorie.

Formaţia lui Zoran Terzic este pregătită să ofere în ultimul act al întrecerii meciuri de calitate, aşa cum a arătat şi în semifinale cu CSM Bucureşti, când târgoviştencele au ieşit învingătoare cu 3-2. Chiar dacă coordonatele duelului cu Alba Blaj sunt altele, dâmboviţencele sunt încrezătoare că pot depăşi din nou campioana României, aşa cum au făcut-o şi în disputa din penultimul act al Cupei.

Văzând că adversara nu mai pare invincibilă, formaţia târgovişteană este încrezătoare că poate obţine măcar o victorie pe terenul adversarului, în această săptămână. Mâine, de la ora 18:15, în Sala „Timotei Cipariu”, CSM va susţine împotriva Albei prima dispută din cadrul finalei. O zi mai târziu, în aceeaşi sală, dar de la 15:00, va juca al doilea joc din cadrul finalei, ce se joacă după sistemul „cel mai bun din cinici meciuri”.

După cele două partide de la Blaj, lupta se mută la Târgovişte, urmând o nouă dublă (dacă va mai fi cazul) pe 28 şi 29 aprilie. De asemenea, dacă egalitatea dintre cele două echipe va persista şi la capătul meciului 4, „decisivul” va avea loc la Blaj pe 5 mai. Finala campionatului din acest an, dintre Târgovişte şi Alba Blaj va fi o reeditare a celui din urmă cu un sezon. Atunci, învingătoare a ieşit Blajul, după numai trei meciuri. De această dată, CSM arată o nouă faţă şi, în acelaşi timp, a ajuns o echipă mult mai puternică cu Terzic la timonă. În actualul sezon, la duelurile directe stă mai bine Alba. Aceasta conduce cu 2-1, după ce s-a impus de două ori în cadrul sezonului regulat al Diviziei A1.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*