Știri, Muntenia-Sud, România|marți, ianuarie 18, 2022
Sunteți Aici Home » SPORT » VOLEI: CSM Târgovişte joacă pe teren propriu calificarea în sferturile CEV Challenge Cup!

VOLEI: CSM Târgovişte joacă pe teren propriu calificarea în sferturile CEV Challenge Cup! 

conferinta volei meci olympiacos

Iubitorii de volei din Târgovişte sunt aşteptaţi, marţi – 6 februarie, începând cu ora 18:00, la Sala Polivalentă, unde se va desfăşura meciul retur din optimile CEV Challenge Cup dintre CSM Târgovişte şi Olympiacos Pireu. În partida tur, desfăşurată la Atena, fetele noastre le-au învins pe grecoaice cu 3-2. Dacă se vor impune şi mâine seară, târgoviştencele vor juca apoi sferturile de finală ale competiţiei europene.

Victoria CSM la Atena a fost bulversantă, surprinzătoare pentru campioana Greciei la volei, o echipă care nu pierduse de 3 ani pe teren propriu, şi, cu siguranţă, Olympiacos va veni la Târgovişte în forţă, cu gândul de a câştiga. Guillermo Naranjo, antrenorul principal al CSM Târgovişte, a recunoscut că va fi un meci greu, plin de necunoscute, căruia jucătoarele noastre, care nu prea au avut parte de odihnă şi refacere în ultimele zile, vor trebui să-i facă faţă. Naranjo este convins că grecoaicele vor schimba tactica de joc, dar spune că sunt pregătiţi pentru orice situaţie. De abia în teren se va vedea cum stau lucrurile şi ce strategie de joc trebuie adoptată.

„Olympiacos este o echipă foarte puternică, în special pe teren propriu, unde este redutabilă. Nu a pierdut acasă nicio partidă în ultimii trei ani. Este o echipă cu jucătoare foarte bune pe fiecare poziţie. Sigur, noi ne dorim să câştigăm acest meci. Va fi foarte dificil. În ceea ce ne priveşte pe noi, am avut un program foarte încărcat, cu trei meciuri importante într-o săptămână. nu am putut dedica atât de mult timp cât ne-am dorit pentru fiecare meci în parte, dar am avut antrenamente, analize video, am făcut tot ceea ce trebuia să facem. Am gânduri bune despre ceea ce va fi. Cred că suntem pregătiţi pentru meciul de mâine”, a spus antrenorul spaniol Guillermo Naranjo.

Şi Ciprian Prisăcaru, preşedintele Clubului Sportiv Municipal Târgovişte, ştie că va fi o partidă dificilă, dar are încredere în jucătoarele noastre şi, optimist, crede în victorie. Prisăcaru îi îndeamnă pe târgovişteni să vină mâine seară la Sala Polivalentă, unde se va disputa fenomenala partidă de volei şi să le sprijine moral jucătoarele noastre. Intrarea este liberă!

„Acest meci reprezintă un eveniment foarte important pentru noi, pentru CSM Târgovişte, pentru întreaga comunitate. Ne dorim foarte mult calificarea. Aş putea spune că avantajul nostru după primul meci este firav. Mâine-seară, trebuie să jucăm la victorie, trebuie să abordăm meciul la victorie. Sunt încrezător că fetele noastre sunt pregătite pentru acest joc şi îşi doresc foarte mult calificarea”, a declarat Ciprian Prisăcaru.

O calificare a CSM Târgovişte în sferturile de finală ale CEV Challenge Cup înseamnă un element de forţă pentru imaginea în ţară şi în Europa a municipiului Târgoviştei, a sportului de performanţă care se practică aici.

La conferinţa de presă premergătoare meciului retur cu Olympiacos Pireu au participat şi jucătoarele Veronika Hroncekova şi Erin Nicole Fairs. Amândouă s-au arătat încrezătoare că echipa poate câştiga pentru a doua oară în faţa grecoaicelor.

„Depinde doar de noi să arătăm că suntem echipa mai bună”, a punctat Veronika, iar Erin a completat-o spunând că au maele avantaj că joacă acasă, fiindcă suporterii le vor da energia de care au nevoie pentru a învinge.

Adaugă un Comentariu

*