Știri, Muntenia-Sud, România|joi, februarie 27, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » VOLEI: CSM Târgovişte, la cea de-a cincea victorie consecutivă!

VOLEI: CSM Târgovişte, la cea de-a cincea victorie consecutivă! 

volei CSM

CSM Târgovişte merge ceas în returul campionatului. Vicecampioana României a bifat în această seară a treia victorie consecutivă sub comanda sârbului Zoran Terzic. La primul joc pe teren propriu, din acest an, echipa dâmboviţeană a trecut de Unic Piatra Neamţ, cu scorul de 3-0.

În disputa cu nemţencele, CSM a trecut prin câteva emoţii doar în finalul setului al treilea, când adversarele au revenit de la 24-19, la 24-23. La capătul a trei jocuri susţinute în retur, gruparea târgovişteană a arătat că este pe drumul cel bun, dar mai are de lucrat la găsirea celei mai bune formule de echipă şi la omogenitate. În momentul când aceste lucruri vor fi puse la punct, vicecampioana se poate bate de la egal la egal cu marile forţe ale Diviziei A1.

Prin succesul cu Piatra Neamţ, CSM a ajuns la cea de-a cincea victorie consecutivă şi la cea de-a 12-a din campionat. Următorul meci pentru dâmboviţence va fi pe 7 februarie, în deplasare, împotriva lui SCM U Craiova.

CSM Târgovişte – Unic Piatra Neamţ 3-0 (25-15, 25-19, 25-23)

CSM: M. Dârpa, D. Calotă, E. Chantava, B. Busa, R. Ivanof, S. Cebic – A. Sobo, B. Mitrănescu, M. Collar, A. Dediu, K. Medved, A. Trică. Antrenor: Zoran Terzic.

Unic: A. Feterău, A. Badea, A. Pintea, A. Ciucu, S. Buz, I. Matache – R. Cloşcă, M. Popârda, A. Munteanu, A. Hambele, D. Lupescu. Antrenor: Mihaela Voivod.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*