Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, august 15, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » VOLEI: CSM Târgovişte, la un pas de calificarea în finală

VOLEI: CSM Târgovişte, la un pas de calificarea în finală 

volei CSM Targoviste

Echipa de volei feminin CSM Târgovişte a ajuns foarte aproape de marea finală a Diviziei A1. Un astfel de lucru a fost realizat după ce gruparea dâmboviţeană a bifat o nouă victorie de poveste în faţa campioanei Ştiinţa Bacău, în penultimul act al competiţiei. Cum trupa lui Dragan Nesic nu a avut nici o emoţie pe teren, aceasta s-a aflat tot timpul la conducerea jocului, iar la final a obţinut un succes categoric, cu scorul de 3-0 (25-19, 25-21, 25-21).

La primul meci pe teren propriu, din cadrul acestei semifinale de foc, jucătoarele CSM-ului s-au comportat exemplar şi nu au lăsat niciodată adversarul să răsufle. Astfel, cum Diana Calotă et comp. s-au dovedit distrugătoare la fileu, Ştiinţa nu a putut avea nici o replică în faţa tăvălugului târgoviştean şi a fost nevoită să se recunoască înfrântă după doar trei seturi.

Pentru a pătrunde în ultimul act al competiţiei, CSM Târgovişte trebuie să obţină un nou succes pe teren propriu (duminică, ora 16:30), împotriva campioanei băcăuane. În schimb, dacă nu se va reuşi acest lucru, atunci Ştiinţa va restabili egalitatea la general şi se va ajunge la meciul decisiv, care va avea loc în oraşul lui Bacovia.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*