Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, februarie 20, 2019
Sunteți Aici Home » SPORT » VOLEI: CSM Târgovişte, la un pas de urcarea pe podium

VOLEI: CSM Târgovişte, la un pas de urcarea pe podium 

Foto: CSM Târgovişte

Echipa de volei feminin CSM Târgovişte a înregistrat un nou succes categoric în Divizia A1. În runda a 14-a a campionatului, trupa lui Dragan Nesic a trecut cu uşurinţă de Unic Piatra Neamţ şi a ajuns la cea de-a 11-a victorie stagională. Pe teren propriu, dâmboviţencele au controlat de la un capăt la altul ostilităţile şi au dispus de penultima clasată cu scorul de 3-0 (12, 14, 8).

Graţie victorie cu Piatra Neamţ, CSM a început să „sufle” serios în ceafa formaţilor de pe podium, după ce a urcat pe locul 4 în clasament, cu 32 de puncte acumulate. Astfel, distanţa dintre gruparea de lângă Turnul Chindiei şi liderul Ştiinţa Bacău este de doar patru lungi, iar faţa de ocupantele locurilor 2 şi 3, CSM Bucureşti şi CS Volei Alba Blaj, doar două puncte.

Obiectivul principal al CSM-ului în actuala stagiune este pătrunderea în play-off-ul competiţiei. În următoarea etapă a Diviziei A1, CSM Târgovişte va evolua, tot în faţa propriilor fani, împotriva Albei Blaj (4 februarie), într-un joc care se afişează ca fiind unul pentru locul 3.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*