Știri, Muntenia-Sud, România|luni, noiembrie 30, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » VOLEI: CSM Târgoviște luptă pentru calificarea în finala Cupei României

VOLEI: CSM Târgoviște luptă pentru calificarea în finala Cupei României 

volei csm targoviste

Echipa de volei feminin a Clubului Sportiv Municipal Târgoviște luptă pentru calificarea în finala Cupei României, trofeu pe care și l-a adjudecat sezonul precedent. În această după-amiază, de la ora 17:30, vicecampioana României, întâlnește în deplasare, pe Știința Bacău, în prima manșă a semifinalelor competiției KO. Prima dispută dintre cele două formații se anunță a fi una infernală, după ce ambele au suferit eșecuri în cupele europene, săptămâna trecută. Dacă CSM a pierdut cu Khimik Yuzhny, în turul 16-imilor Cupei CEV, Știința a fost eliminată din Challenge Cup, la capătul dublei cu Bursa BBSK (Turcia), după ce a pierdut de fiecare dată cu scorul de 1-3, tot în 16-imi.

Înaintea duelului din orașul lui Bacovia, echipa antrenată de Dragan Nesic a efectuat puține antrenamente, după ce nu a avut unde se pregăti din cauza frigului și a terenurilor neregulamentare. Diana Calotă et comp. au efectuat un singur antrenament în Polivalenta târgovișteană, în ultima săptămână, din cauza condițiilor vitrege. De asemenea, acestea au mers și la sala de sport a Liceului “Voievodul Mircea”, dar, din cauza terenului redus, au renunțat și la această variantă de rezervă.

Târgoviștencele au ajuns la Bacău în decursul zilei de ieri, iar aseară au efectuat o ședință de pregătire în condiții excelente. De asemenea, astăzi, înaintea prânzului, dâmbovițencele au parte de ultimul antrenament pentru acest joc. CSM nu va putea miza împotriva Bacăului pe Sara Klisura și pe Ivana Djerisilo. În actualul campionat, echipa lui Nesic s-a înclinat în fața Științei cu 1-3, după un joc disputat la Bacău.

Returul dintre cele două formații va avea loc la începutul lunii februarie. În primul meci din a doua semifinală s-au duelat, aseară, CS Volei Alba Blaj – CSM București, iar gruparea ardeleană a ieșit învingătoare cu scorul de 3-0, fiind foarte aproape calificarea în finală.

Ionuț Parghel

Adaugă un Comentariu

*