Știri, Muntenia-Sud, România|joi, iulie 9, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » VOLEI: CSM Târgoviște, pregătită și motivată pentru meciul cu Khimik!

VOLEI: CSM Târgoviște, pregătită și motivată pentru meciul cu Khimik! 

conferinta-volei-1

CSM Târgoviște este decisă să dea de pământ cu Khimik Yuzhny în primul meci din 16-imile Cupei CEV. Oficialii vicecampioanei României au încredere că trupa lui Dragan Nesic își va arăta adevărata valoare împotriva campioanei din Ucraina și va debuta cu dreptul în jocurile din acest an.

Ciprian Prisăcaru: Îmi pun speranțe în acest joc

Ciprian Prisăcaru, președintele clubului târgoviștean, a lăsat de înțeles că CSM este pregătită și motivată pentru un succes cu Khimik.

“Îmi pun mari speranțe în acest meci. Va fi un joc greu, care trebuie tratat cu maximă responsabilitate. Știu că echipa noastră este pregătită și motivată pentru această dispută. Sper ca ea să arate aceste lucruri miercuri pe teren. Știu că fetele și staff-ul tehnic își doresc foarte mult victoria cu Khimik, iar la capătul dublei să se califice în optimi. Invit târgoviștenii și dâmbovițenii să vină la sală pentru a susține cu toată tăria fetele noastre în această înfruntare dificilă. Așteptăm cât mai mulți suporteri alături de noi pentru a ne bucura împreună de acest eveniment internațional și de ce nu de victoria echipei noastre”.

teren-volei-sala-sporturilorCristian Stan: Ar fi păcat ca târgoviștenii să rateze un astfel de eveniment

La aceeași conferință de presă, şi primarul Cristian Daniel Stan i-a invitat pe târgovişteni la meci.

“Este un joc important pentru CSM, echipă ce se confruntă cu un adversar puternic din Ucraina, adică din școala de volei a fostei URSS. Cu siguranță în sală va fi un spectacol frumos și ar fi păcat ca târgoviștenii să rateze acest eveniment”.

La întâlnirea de astăzi cu jurnaliştii, premergătoare jocului de miercuri (ora 18:00), au participat şi antrenorul Dragan Nesic și jucătoarele Suzana Cebic și Millagros Colar, cea din urmă fiind înlăcuitoarea Alexandrei Sobo, care nu a mai putut veni din cauza unei probleme medicale.

Suprafaţa de joc, închiriată de la Tomis Constanţa

Cât priveşte terenul de joc, acesta se va prezenta în condiții excelente la startul partidei dintre cele două formații. Oficialii de la CSM au închiriat suprafața de joc de la Tomis Constanța, iar costurile au fost de 4.000 de lei. De asemenea, până la ora jocului, aceștia așteaptă să nu mai fie frig în Sala Sporturilor, deoarece, în condițiile existente, nu se poate desfășura meciul.

Ionuț Parghel

Adaugă un Comentariu

*