Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, noiembrie 28, 2021
Sunteți Aici Home » SPORT » VOLEI: CSM Târgovişte s-a calificat în optimile Challenge Cup

VOLEI: CSM Târgovişte s-a calificat în optimile Challenge Cup 

csm targoviste volei

Echipa de volei feminin a CSM Târgovişte a reuşit, în această seară, să se califice, pentru prima dată în istoria clubului, în optimile de finală ale unei competiţii europene, după o victorie categorică, 3-0 (25-23, 25-16, 25-22), repurtată în faţa formaţiei Levski Sofia. În meciul tur, disputat în decembrie la Sofia, târgoviştencele s-au impus cu 3-1 (15-25, 25-27, 27-25, 17-25).

conferinta volei 2

În cadrul conferinţei de presă de după meci, antrenorul CSM Târgovişte, spaniolul Guillermo Naranjo, şi jucătoarea Lenka Durr (libero) şi-au felicitat adversarele pentru cum au evoluat şi le-au urat mult succes în campionatul intern.

volei cupa europeana 1

„Sunteţi o echipă foarte bună, cu un potenţial foarte mare. Am fost surprinşi de pregătirea voastră. Aţi început diferit faţă de meciul tur, aţi schimbat tactica, aţi jucat mult pe extremă. Puteaţi oricând să schimbaţi rezultatul. S-a simţit diferenţa de experienţă, însă este normal, fiindcă voi sunteţi o echipă foarte tânără”, a spus Guillermo Naranjo.

volei cupa europeana 2Antrenorul CSM s-a declarat mulţumit de faptul că echipa pe care o antrenează este cea care reuşeşte să se califice, pentru prima dată în istoria clubului, în faza optimilor de finală ale unei cupe europene. În următoarea etapă, CSM Târgovişte le va întâlni pe grecoaicele de la Olympiakos, adică exact adversarul preferat de antrenorul Guillermo Naranjo, dar şi de libero Lenka Durr.

„Sunt fericită că am câştigat acest joc şi că vom merge la Atena. Acolo va fi un alt joc, altă mentalitate”, s-a exprimat Lenka Durr.

volei cupa europeana 3Antrenorul Levski Sofia şi căpitanul echipei le-au felicitat pe târgoviştence pentru victoria obţinută şi pentru calificarea în optimi.

„Am jucat cât am putut de bine. Am avut probleme la serviciu, am încercat să le rezolvăm în timpul jocului însă nu am reuşit, iar acest lucru a făcut ca echipa din Târgovişte să facă punte pe serviciul nostru greşit”.

Adaugă un Comentariu

*