Știri, Muntenia-Sud, România|marți, iulie 7, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » VOLEI: CSM Târgovişte s-a calificat în semifinalele Diviziei A1

VOLEI: CSM Târgovişte s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 

volei csm targoviste

Echipa de volei feminin CSM Târgovişte a reuşit în această după-amiază să-şi vadă visul cu ochii: calificarea în semifinalele Diviziei A1. Remarcabila performanţă a fost realizată de gruparea dâmboviţeană cu o etapă înainte de finalul sezonului regulat, dar şi după o victorie de senzaţie obţinută împotriva lui Dinamo Romprest Bucureşti, unul dintre coloşii voleiului românesc.

Trupa lui Dragan Nesic şi-a asigurat un loc în careul de aşi al competiţiei, după ce a trecut de formaţia din Capitală, cu scorul de 3-1. În runda cu numărul 21 a campionatului, CSM a oferit o adevărată lecţie de volei adversarului bucureştean. După ce au pierdut primul set, la o diferenţă de două puncte (25-23), voleibalistele dâmboviţene au turat motoarele la maximum şi au fost necruţătoare la fileu, până la finalul meciului.

Astfel, pe un fond total de joc, târgoviştencele au lovit în plin adversarul şi au câştigat consecutiv următoarele trei seturi (25-18, 25-18, 26-24). În urma accesului în semifinalele, CSM Târgovişte devine prima echipă dâmboviţeană care pătrunde într-o astfel de fază a Campionatului Naţional. În runda a doua a play-off-ului, alături de gruparea târgovişteană mai merg CS Volei Alba Blaj, CSM Bucureşti şi liderul Ştiinţa Bacău.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*