Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, noiembrie 28, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » VOLEI: CSM Târgoviște și-a respectat blazonul cu CSM Lugoj

VOLEI: CSM Târgoviște și-a respectat blazonul cu CSM Lugoj 

volei csm

Echipa de volei feminin a Clubului Sportiv Municipal Târgoviște a terminat în forță prima parte a play-off-ului Diviziei A1. Formația dâmbovițeană a făcut spectacol în runda a cincea a minicampionatului și a trecut la pas de CSM Lugoj, cu scorul de 3-0. Susținut pe teren propriu, meciul cu formația bănățeană a reprezentat mai mult un antrenament înaintea partidei cu Știința Bacău, de miercuri (ora 17:00), din etapa a șasea a play-off-ului.

Târgoviștencele s-au mobilizat foarte bine după eșecul cu CSM București și au tranșat meciul cu bănățencele în doar 69 de minute de joc. În partida cu Lugoj, Millagros Colar și-a recăpătat pofta de “tunar”, reușind la finalul întâlnirii să devină principala marcatoare, cu 15 puncte contabilizate. CSM Târgoviște a finalizat prima parte a play-off-ului pe locul 3, în spatele lui CS Volei Alba Blaj și CSM București.

CSM Târgoviște – CSM Lugoj 3-0 (25-20, 25-13, 25-14)

Târgoviște: A. Sobo (7), S. Klisura (11), A. Trică (11), M. Colar (18), R. Ivanof (13), S. Cebic, B. Brcic (4), R. Marciu. Antrenor: Dragan Nesic.
Lugoj: F. Balae (9), I. Canea (4), A. Rotaru, R. Rus (10), K. Degeest (5), D. Roman (4), A. Preda, L. Ciocian (7). Antrenor: Valerijan Luka.

Ionuț Parghel

Adaugă un Comentariu

*