Știri, Muntenia-Sud, România|joi, aprilie 9, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » VOLEI: CSM Târgovişte, succes în debutul campionatului!

VOLEI: CSM Târgovişte, succes în debutul campionatului! 

volei-csm-targoviste

Debut cu dreptul în campionat pentru echipa de volei feminin a Clubului Sportiv Muncipal Târgoviște. Vicecampioana României a trecut lejer de CSM Lugoj, în deplasare, cu scorul de 3-1. Într-o dispută în care Târgoviștea pornea din postura de favorită, trupa lui Dragan Nesic a cedat doar primul set (20-25), după care a defilat în urbea bănățeană, câștigând la pas următoarele trei manșe (25-18, 25-12, 25-16).

Împotriva Lugojului, CSM Târgoviște a mizat pe R. Ivanof, B. Mitrănescu, M.Ikic, I. Djerisilo, B. Brcic, M. Colar și libero-ul S. Cebic. De asemenea, pe parcursul jocului, conducerea tehnică a mai apelat doar la serviciile Alexandrei Trică.

“A fost mai greu doar la începutul meciului. După ce ne-am acomodat cu sala, ne-am impus ritmul nostru și am controlat jocul și scorul. Ce a trebuit să obținem la Lugoj am obținut. Trebuie să continuăm cu victorii și meciuri bune și în următoarele etape”, ne-a declarat Gabriel Boriga, unul dintre reprezentanții formației târgoviștene.

Miercuri, de la ora 18:00, în Sala Sporturilor din Târgoviște, CSM va înfrunta pe SCM U Craiova, în runda secundă a întrecerii, iar în tribune se așteaptă cât mai mulți suporteri alături de Diana Calotă et comp.

Ionuț Parghel

Adaugă un Comentariu

*