Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, ianuarie 25, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » VOLEI: CSM Târgovişte, succes lejer cu Lugoj

VOLEI: CSM Târgovişte, succes lejer cu Lugoj 

volei-csm-targoviste

CSM Târgoviște a început în forță returul primei faze a Diviziei A1 la volei feminin. Jucătoarele antrenate de Dragan Nesic au făcut repede uitat eșecul dureros suferit cu Alba Blaj şi, în această după-amiază, în etapa a 12-a a campionatului, au depășit, pe teren propriu, pe CSM Lugoj, cu 3-0.

Într-o dispută în care nu s-a pus niciodată problema câştigătoarei, CSM Târgoviște şi-a adjudecat fiecare set, cu 25-11, 25-13 și 25-17, la capătul a 65 minute de joc. Cele mai multe puncte pentru vicecampioana României împotriva grupării din Banat au fost realizate de Ivana Djerisilo și Matea Ikic, ambele cu câte 14 reușite. Tot în acest joc pe teren propriu, a revenit la Târgoviște și libero-ul Suzana Cebic, jucătoare care s-a recuperat complet după o intervenție chirurgicală suferită la genunchi.

Pentru CSM Târgoviște urmează, luni, disputa cu SCMU Craiova, în deplasare, care va conta pentru etapa a 13-a a campionatului.

CSM Târgoviște – CSM Lugoj 3-0 (11, 13, 17)

Târgoviște: A. Sobo, I. Djerisilo, D. Calotă, A. Trică, M. Ikic, R. Ivanof, S. Cebic. Antrenor: Dragan Nesic.

Lugoj: G. Balae, L. Ciocian, I. Canea, A. Rotaru, R. Rus, K. Degeest, D. Roman, O. Krasteva, A. Warren. Antrenor: Valerijan Luka.

Ionuț Parghel

Adaugă un Comentariu

*