Știri, Muntenia-Sud, România|joi, mai 13, 2021
Sunteți Aici Home » SPORT » VOLEI: CSM Târgovişte, tot mai aproape de finală

VOLEI: CSM Târgovişte, tot mai aproape de finală 

volei csm

Victoria a devenit cuvântul de ordine pe final de sezon pentru echipa de volei a Clubului Sportiv Municipal Târgovişte. Vicecampioana României a ajuns foarte aproape de calificarea în finala Diviziei A1, după ce a învins-o pe CSM Bucureşti, în deplasare, cu scorul de 3-1. Succesul din această după-amiază a fost al doilea pentru dâmboviţence în faţa formaţiei din Capitală în penultimul act al campionatului.

În cel de-al treilea joc din semifinale, Târgoviştea a defilat încă o dată împotriva adversarului, aşa cum a făcut-o în ultimul act al Cupei României. Într-o dispută care se anunţa dificilă pentru echipa lui Zoran Terzic, târgoviştencele şi-au arătat încă o dată superioritatea. Pe terenul adversarului, Diana Calotă et comp. şi-au adjudecat primul set l-a limită (25-23), iar apoi au lovit fatal în seturile trei şi patru, când au câştigat cu 25-19 şi 25-20. Singura manşă pe care dâmboviţencele au pierdut-o a fost a doua, cu 14-25.

Ciprian Iugulescu: „Nu trebuie să ne îmbătăm cu apă rece înaintea meciului patru”

Chiar dacă târgoviştencele se află la un pas de finală, preşedintele lui CSM Târgovişte consideră că jucătoarele trebuie să-şi menţină aceeaşi formă şi mâine pentru că al patrulea meci cu CSM Bucureşti va fi mult mai greu.

„Jocul care urmează este cel mai important. S-a făcut un pas mare către finală, dar mai avem de câştigat un meci. De acum înainte presiunea va fi pe adversar şi nu pe noi. În situaţia în care pierdem mâine, vom juca meciul 5 acasă. Sperăm să nu ajungem la acest joc şi să obţinem calificarea în finală după numai patru jocuri cu CSM Bucureşti. Va fi o mare performanţă dacă ne calificăm pentru al doilea an consecutiv în ultimul act al campionatului. Până la meciul de mâine nu trebuie să ne îmbătăm cu apă rece”, a precizat Ciprian Iugulescu.

Dacă CSM Târgovişte va ieşi şi mâine victorioasă, pe 19 şi 20 aprilie va susţine primele două jocuri cu CS Volei Alba Blaj, din cadrul finalei, care se va juca tot după sistemul „cel mai bun din cinci dispute”. În schimb, dacă CSM Bucureşti va deveni câştigătoare, scorul la general va deveni 2-2, iar meciul decisiv va avea loc la Târgovişte pe 18 aprilie.

În cel de-al treilea meci cu gruparea din capitală, vicecampioana României a mizat pe D. Calotă, M. Drpa B. Busa, M. Collar, R. Ivanof, S. Cebic, A. Sobo, A. Trică şi E. Chantava. Interesant a fost şi faptul că disputa dintre cele două echipe a fost urmărită şi de fostul internaţional Gică Popescu.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*