Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, aprilie 23, 2021
Sunteți Aici Home » SPORT » VOLEI: CSM Târgovişte, ultimul pas spre titlu!

VOLEI: CSM Târgovişte, ultimul pas spre titlu! 

volei CSM Targoviste 1

Echipa de volei feminin a Clubului Sportiv Municipal Târgovişte a ajuns la doar un pas de titlul de campioană! Echipa dâmboviţeană a găsit în Joia Mare a Paştelui calea spre a doua victorie cu CS Volei Alba Blaj în marea finală a Diviziei A1. Pe teren propriu, în faţa a 1.300 de spectatori, trupa lui Zoran Terzic a făcut minuni la fileu, iar la final s-a impus cu 3-1. Cum scorul general al duelului dintre Târgovişte şi Blaj a devenit 2-1, CSM mai are nevoie de o singură victorie pentru a intra în posesia preţiosului trofeu.

În meciul de aseară, Târgoviştea a oferit o nouă lecţie de volei, iar Terzic a lăsat încă o dată impresia că este unul dintre cei mai mari antrenori care a poposit lângă Turnul Chindiei vreodată. Cu jocul lor magistral, „Maia” Collar (25 puncte) şi Marta Drpa (17 p) au reprezentat jucătoarele de calibru ale CSM-ului în cea de-a treia întâlnire cu Alba din cadrul finalei. De fiecare dată când acestea au găsit ţintele în terenul advers, CSM a ieşit învingătoare. Astfel, seturile pe care târgoviştencele şi le-au adjudecat au fost unu, trei şi patru. Într-o sală în care atmosfera a fost electrizantă, Alba a luat doar manşa secundă spre nemulţumirea fanilor dâmboviţeni.

volei CSM Targoviste 2

Pentru a intra în posesia primului titlu la volei, CSM Târgovişte mai are nevoie de o singură victorie în duelul cu Alba. Astăzi, de la ora 19:15, târgoviştencele vor înfrunta din nou campioana ţării pentru a-i lua această titulară. Cu titlul pe masă şi cu o nouă atmosferă de zile mari în tribune, jucătoarele lui Terzic vor face tot posibilul să transforme Vinerea Mare a Paştelui în vinerea campioanei de lângă Turnu Chindiei!

CSM Târgovişte – CS Volei Alba Blaj 3-1 (26-24, 21-25, 26-24, 25-22)

Târgovişte: A. Sobo (12 p), M. Drpa (17), D. Calotă (1), B. Busa (8), B. Colar (25), S. Cebic – R. Ivanof. Antrenor: Zoran Terzic.

Alba Blaj: A. Salaoru (12), J. Vesovic (17), A. Grbac (9), I. Nemţanu (5), I. Plchotova (11), M. Vujovic – D. Djuric (8), J. Alajberg (12). Antrenor: Drako Zakoc.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*