Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, septembrie 25, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » VOLEI: CSM Târgoviște, un nou staff tehnic

VOLEI: CSM Târgoviște, un nou staff tehnic 

Foto: Facebook

La prima participare în Divizia A la volei feminin, CSM Târgoviște a făcut o figură frumoasă în campionat. A avut succes, și-a făcut suporteri, a avut rezultate și o clasare meritorie care i-a permis să evolueze în Cupa Balcanică.

Pentru ediția următoare de campionat, CSM are echipă bună și poate chiar emite pretenții. E de datoria voleibalistelor târgoviștene să confirme. Formația din Vechea Cetate de Scaun are pentru ediția 2014-2015 un nou staff tehnic: Dragan Nesic (antrenor principal), Atanas Toshkov Lazarav (antrenor secund, fost jucător al naționalei Bulgariei de seniori), Tzvetan Gheorghiev (antrenor secund), Dan Ioanovici (medic), Florin Gheorghe (asistent medical), Alin Călinescu (maseur), Ion Dobre (conducător). Lângă grijile și nevoile echipei se află Gabriel Boriga, un pătimaș al sportului.

Despre noul antrenor Dragan Nesic putem spune că e un bun meseriaș, că e un tip calculat, măsurat la vorbă, hotărât și precis în acțiune. Se spune despre el că e mână de fier. Vrea să facă la Târgoviște un grup unit care să aibă rezultate.

Alexandru Istrate

Adaugă un Comentariu

*