Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, mai 29, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » VOLEI: CSM Târgoviște, victorie cu ultima câștigătoare a Challenge Cup!

VOLEI: CSM Târgoviște, victorie cu ultima câștigătoare a Challenge Cup! 

volei-csm-targoviste

Echipa de volei feminin a Clubului Sportiv Municipal Târgoviște a depășit cu brio hopul numit CSM București. Vicecampioana României a strâns rândurile în totalitate după eșecul cu Dinamo și a dat de pământ cu ultima câștigătoare a Challenge Cup. Trupa lui Dragan Nesic și-a arătat valoarea adevărată și a trecut, pe teren propriu, de gruparea din Capitală cu 3-1.

Cu Millagros Collar în zi de excepție, Târgoviștea și-a adjudecat primul set cu 25-19. În schimb, în al doilea, a scăzut din turație, iar echipa din București s-a impus cu 25-21. Răbufnirea CSM-ului târgoviștean s-a observat în următoarele două manșe, când Diana Calotă et comp. au lovit adversarul cu 25-19, la fel ca în setul de debut. După succesul cu CSM București, echipa lui Nesic a urcat pe locul 2 în Divizia A1 și s-a apropiat la cinci puncte de liderul CS Volei Alba Blaj.

Disputa cu CSM București trebuie să fie pentru dâmbovițence un reper important înaintea duelului cu Alba Blaj, de peste o săptămână, din ultima rundă a turului de campionat. În schimb, miercuri, CSM Târgoviște va întâlni pe Unic Piatra Neamț, în penultimul joc din prima parte a competiției, unde obiectivul obligatoriu va fi victoria în doar trei seturi. Dacă formația dâmbovițeană va obține maximum de puncte în ultimele două runde ale turului, aceasta va face uitate eșecurile cu Dinamo și Bacău şi, mai mult decât atât, va încheia turul, cel mai probabil, pe locul 2.

CSM Târgoviște – CSM București 3-1 (19, -21, 19, 19)

Târgoviște: M. Collar, I. Derisilo, R. Ivanof, M. Ikic, A. Sobo, A. Trică, D. Calotă, B. Brcic, B. Mitrănescu, R. Marciu, C. Ghiță. Antrenor: Dragan Nesic.

București: N. Radosova, B. Dekany, J. Alajbeg, N. Koolhaas, L. Charuk, I. Lukovic, S. Medic, M. Roșca, L. Carocci, A. Căruțașu, A. Kapelovies, J. Milovits, A. Ispas. Antrenor: Nicola Negro.

Ionuț Parghel

Adaugă un Comentariu

*